mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Jungiamieji Desktop nešiojamas USB

Reply

Temos įrankiai
Old 5 sausis 2008, 23:59
Naujas Narys

Default Jungiamieji Desktop nešiojamas USB

Help !!!!!!!!!!!!

Can anyone help Esu su Windows Vista Premium ant mano darbastalio ir Windows XP Professional, on my laptop I purchased vyrų ir vyrų USB kabeliu prijunkite bet kai aš juos kartu niekas nėra pripažintas Ar yra kokių nors temas, kurios gali punktas man atsakyti į šį problemą?.

Any help greatly appreciated.
Old 6 sausis 2008, 00:21
Donorų grupės

Jūsų nešiojamas kompiuteris nėra saugojimo įrenginiai.

Ką būtent jūs bandote padaryti čia?

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old 6 sausis 2008, 00:42
Naujas Narys

Aš ką tik norite perkelti failus iš vieno į kitą ir maniau, gali paleisti antivirusines iš mano darbastalio patikrinti virusų nešiojamas kompiuteris
Old 6 sausis 2008, 01:37
Donorų grupės

Gauti crossover kabelis Ethernet Jei jūsų nešiojamas kompiuteris turi Ethernet port.

Priešingu atveju naudokite bevielis maršrutizatorius dalytis failais per tinklą.
Old 6 sausis 2008, 05:13
Naujas Narys

jei man paaiškinti, kas jums galėtų padėti? I used to get Mano interneto per mano Set Top Box NTL dabar Virgin Media jie įrengti modemas taigi aš galėtų prijungti kabelį nuo į nešiojamojo kompiuterio modemą, bet man reikia pakeisti nustatymus, tai dabar dar per modemą?

Ačiū, kad bandėte padėti
Old 6 sausis 2008, 05:21
Donorų grupės

Jums reikės įdiegti tvarkykles (paprastai nuo modemo CD) į savo nešiojamą kompiuterį, tada prijunkite jį.

Arba galite pirkti wireless router jūsų darbalaukį, ir prijunkite laidinį modemą į tą. Tokiu būdu, jūs galite naudotis internetu, bet su nešiojamuoju kabelių, ir jūs galite jį ten, kur tu gali skaityti ir rašyti į jūsų Desktop kietajame diske (kaip aš išsamiai anksčiau).
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Prijungimas senus "Xbox su Laptop jjuli PC & konsolės Žaidimai 0 Birželis 15, 2009 16:52
Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop navnut Networking, Modems & VoIP 24 Balandis 12, 2009 07:14
Ar tinklo adapterio kortelė turi problemų su bevielio ryšio Desktop? Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 3 Lapkritis 25, 2008 11:15
Jungiamieji nešiojamas HDD boywonder69 Drives & Removable Media 1 9 sausis 2008 14:38
Jungiamieji nešiojamąjį kompiuterį prie interneto, nėra sujungti akhlaq768 Networking, Modems & VoIP 3 24 spalis 2007 13:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.