![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Help !!!!!!!!!!!! ![]() Can anyone help Esu su Windows Vista Premium ant mano darbastalio ir Windows XP Professional, on my laptop I purchased vyrų ir vyrų USB kabeliu prijunkite bet kai aš juos kartu niekas nėra pripažintas Ar yra kokių nors temas, kurios gali punktas man atsakyti į šį problemą?. Any help greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų nešiojamas kompiuteris nėra saugojimo įrenginiai.
| |||
| |||
| Aš ką tik norite perkelti failus iš vieno į kitą ir maniau, gali paleisti antivirusines iš mano darbastalio patikrinti virusų nešiojamas kompiuteris |
|
| |||
| |||
| Gauti crossover kabelis Ethernet Jei jūsų nešiojamas kompiuteris turi Ethernet port. Priešingu atveju naudokite bevielis maršrutizatorius dalytis failais per tinklą. |
|
| |||
| |||
| jei man paaiškinti, kas jums galėtų padėti? I used to get Mano interneto per mano Set Top Box NTL dabar Virgin Media jie įrengti modemas taigi aš galėtų prijungti kabelį nuo į nešiojamojo kompiuterio modemą, bet man reikia pakeisti nustatymus, tai dabar dar per modemą? Ačiū, kad bandėte padėti |
|
| |||
| |||
| Jums reikės įdiegti tvarkykles (paprastai nuo modemo CD) į savo nešiojamą kompiuterį, tada prijunkite jį. Arba galite pirkti wireless router jūsų darbalaukį, ir prijunkite laidinį modemą į tą. Tokiu būdu, jūs galite naudotis internetu, bet su nešiojamuoju kabelių, ir jūs galite jį ten, kur tu gali skaityti ir rašyti į jūsų Desktop kietajame diske (kaip aš išsamiai anksčiau). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prijungimas senus "Xbox su Laptop | jjuli | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Birželis 15, 2009 16:52 |
| Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop | navnut | Networking, Modems & VoIP | 24 | Balandis 12, 2009 07:14 |
| Ar tinklo adapterio kortelė turi problemų su bevielio ryšio Desktop? | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 25, 2008 11:15 |
| Jungiamieji nešiojamas HDD | boywonder69 | Drives & Removable Media | 1 | 9 sausis 2008 14:38 |
| Jungiamieji nešiojamąjį kompiuterį prie interneto, nėra sujungti | akhlaq768 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 spalis 2007 13:53 |
| Temos įrankiai | |
| |