mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Connecting desktop to laptop via USB

Reply

Thread Tools
Old 5 janvāris 2008, 23:59
New Member Group

Help !!!!!!!!!!!!

Can anyone help i am Windows Vista Premium uz manu desktop un Windows XP Professional savu klēpjdatoru i iepirkti vīriešu un vīriešu USB savienojuma kabeli, bet kad es plug tos kopā, nekas nav atzīts, ir kādi pavedieni, kas var norādīt man atbildēt uz šo problēmu?.

any help ļoti appreciated.
Old Janvāris 6, 2008, 00:21
Donors Group

Jūsu klēpjdators nav mass storage ierīci.

Ko tieši jūs vēlaties darīt šeit?

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 6, 2008, 00:42
New Member Group

Es tikai gribu, lai pārsūtītu failus no viena uz otru, un domāju, ka es varētu palaist antivīrusu no manas darbvirsmas, lai pārbaudītu vīrusus, klēpjdators
Old Janvāris 6, 2008, 01:37
Donors Group

Get crossover ethernet kabeli, ja jūsu klēpjdators ir Ethernet ports.

Citādi izmantot bezvadu maršrutētāju, lai koplietotu failus pa tīklu.
Old Janvāris 6, 2008, 05:13
New Member Group

ja es izskaidrot kaut ko jūs varat palīdzēt? i, ko izmanto, lai saņemtu manu internetu caur manu televizora pierīce NTL pašlaik neapstrādātas informācijas nesējiem uzstādīts modems, lai es varētu to plug kabeli no modema stājas klēpjdators, bet man ir nepieciešams, lai mainītu iestatījumus, kā tas tagad nāk caur modemu?

paldies, ka centāties palīdzēt
Old Janvāris 6, 2008, 05:21
Donors Group

Jums būs nepieciešams instalēt draiverus (parasti no modema CD) uz klēpjdatora, pēc tam pievienojiet to.

Vai arī jūs varat iegādāties bezvadu maršrutētāju jūsu galda, un iespraudiet kabeli, modems vērā, ka. Tādā veidā jūs varat lietot internetu bez kabeļus ar savu portatīvo datoru, un varat arī iestatīt to uz augšu, kur var lasīt un rakstīt jūsu mājas datora cietā diska (piemēram, es sīki iepriekš).
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.