![]() |
|
| |||
| |||
| Help !!!!!!!!!!!! ![]() Can anyone help i am Windows Vista Premium uz manu desktop un Windows XP Professional savu klēpjdatoru i iepirkti vīriešu un vīriešu USB savienojuma kabeli, bet kad es plug tos kopā, nekas nav atzīts, ir kādi pavedieni, kas var norādīt man atbildēt uz šo problēmu?. any help ļoti appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu klēpjdators nav mass storage ierīci.
| |||
| |||
| Es tikai gribu, lai pārsūtītu failus no viena uz otru, un domāju, ka es varētu palaist antivīrusu no manas darbvirsmas, lai pārbaudītu vīrusus, klēpjdators |
|
| |||
| |||
| Get crossover ethernet kabeli, ja jūsu klēpjdators ir Ethernet ports. Citādi izmantot bezvadu maršrutētāju, lai koplietotu failus pa tīklu. |
|
| |||
| |||
| ja es izskaidrot kaut ko jūs varat palīdzēt? i, ko izmanto, lai saņemtu manu internetu caur manu televizora pierīce NTL pašlaik neapstrādātas informācijas nesējiem uzstādīts modems, lai es varētu to plug kabeli no modema stājas klēpjdators, bet man ir nepieciešams, lai mainītu iestatījumus, kā tas tagad nāk caur modemu? paldies, ka centāties palīdzēt |
|
| |||
| |||
| Jums būs nepieciešams instalēt draiverus (parasti no modema CD) uz klēpjdatora, pēc tam pievienojiet to. Vai arī jūs varat iegādāties bezvadu maršrutētāju jūsu galda, un iespraudiet kabeli, modems vērā, ka. Tādā veidā jūs varat lietot internetu bez kabeļus ar savu portatīvo datoru, un varat arī iestatīt to uz augšu, kur var lasīt un rakstīt jūsu mājas datora cietā diska (piemēram, es sīki iepriekš). |