![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ajutor !!!!!!!!!!!!
![]() Poate cineva ajuta i-am să ruleze Windows Vista Premium pe desktop şi Windows XP Professional pe laptop am cumpărat un mascul la mascul Cablu de conectare USB, dar când am plug-le la un loc nu este recunoscut există nici un punct de fire care pot să-mi un răspuns la această problema?. orice ajuta foarte mult apreciat. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Laptop-ul dumneavoastră nu este un dispozitiv de stocare în masă.
|
|||
|
|||
|
Vreau doar pentru a transfera fişiere de la unul la celălalt şi am crezut că ar putea rula antivirus de la meu de birou, pentru a verifica pentru viruşi pe laptop
|
|
|
|||
|
|||
|
Ia un cablu ethernet CrossOver dacă laptop-ului dvs. are un port Ethernet.
Altfel, utilizaţi un ruter fără fir pentru a partaja fişiere printr-o reţea. |
|
|
|||
|
|||
|
dacă i explic ceva ce poate ajuta? Am folosit pentru a-mi iau la internet prin intermediul meu set top box ntl virgin acum mass-media au montat un modem, aşa că am fi în stare să conectaţi cablul de la modem in laptop, dar va am nevoie pentru a schimba setările aşa cum este acum vine printr-un modem?
Vă mulţumim pentru încercarea de a ajuta |
|
|
|||
|
|||
|
Va trebui să instalaţi driver-ele (de obicei de la modem de pe CD) pe laptop, apoi conectaţi-l.
Sau, poti cumpara un router wireless, pentru spaţiul de lucru, şi conectaţi cablul de modem în asta. În acest fel, se poate utiliza pe internet, fără nici o cablare cu laptop-ului dvs., şi puteţi, de asemenea, stabilit-o în cazul în care puteţi citi şi scrie în spaţiul de lucru al hard-disk (cum ti-am detaliat înainte). |