menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pripojenie na ploche notebooku cez USB

Reply

Thread Tools
Old 5 januára 2008, 23:59
Nový člen skupiny

Default Pripojenie na ploche notebooku cez USB

Pomoc !!!!!!!!!!!!

Môže niekto pomoct já jsem s operačným systémom Windows Vista prémia na mojom počítači a Windows XP Professional na mojom notebooku aj kúpila male to male USB kábel, ale keď som plug nich dohromady nič nie je uznaný nejaké nite, ktoré môžu namiesto mňa odpoveď na túto problém?.

pomoc veľmi oceňovali.
Old 6 januára 2008, 00:21
Darcu Skupina

Váš notebook nie je mass storage zariadenie.

Čo presne sa snažíš robiť tu?

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 6 januára 2008, 00:42
Nový člen skupiny

Chcem len na prenos súborov z jedného na druhý, a myslel som mohol plynúť antivírus od môjho desktopu skontrolovať na prítomnosť vírusov na laptop
Old 6 januára 2008, 01:37
Darcu Skupina

Získajte crossover ethernet kábel, ak váš notebook nemá ethernetový port.

Inak používať bezdrôtový router pre zdieľanie súborov v sieti.
Old 6 januára 2008, 05:13
Nový člen skupiny

ak aj vysvetliť niečo, čo môže byť schopný pomôcť? Kedysi som si môj internet cez môj set top box NTL hned panna médiá budú montovať modem tak aj môže byť schopní pripojiť kábel od modemu do notebooku, ale budem musieť zmeniť nastavenia, ako je to teraz prichádza cez modem?

Vďaka za snahu pomôcť
Old 6 januára 2008, 05:21
Darcu Skupina

Budete si musieť nainštalovať ovládače (typicky z modemu na CD) do svojho notebooku, a pripojiť ju.

Alebo si môžete kúpiť bezdrôtový router pre vašu pracovnú plochu a pripojte káblový modem do tohto. Týmto spôsobom môžete využívať internet bez akejkoľvek kabeláže so svojím notebookom a môžete nastaviť aj to, kde môžete čítať a písať do počítača je pevný disk (podobne ako ja pred podrobné).
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pripojenie na starý Xbox Laptop jjuli PC a herné konzoly 0 15. jún 2009 16:52
Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook navnut Siete, Modemy & VoIP 24 12. apríla 2009 07:14
Sieťový adaptér, karta by mohla byť problém s pripojením k bezdrôtovej desktopu? Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 3 25. novembra 2008 11:15
Pripojenie notebooku hdd boywonder69 Drives & Removable Media 1 9. januára 2008 14:38
Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie akhlaq768 Siete, Modemy & VoIP 3 24. október 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.