![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoc !!!!!!!!!!!! ![]() Môže niekto pomoct já jsem s operačným systémom Windows Vista prémia na mojom počítači a Windows XP Professional na mojom notebooku aj kúpila male to male USB kábel, ale keď som plug nich dohromady nič nie je uznaný nejaké nite, ktoré môžu namiesto mňa odpoveď na túto problém?. pomoc veľmi oceňovali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš notebook nie je mass storage zariadenie.
| |||
| |||
| Chcem len na prenos súborov z jedného na druhý, a myslel som mohol plynúť antivírus od môjho desktopu skontrolovať na prítomnosť vírusov na laptop |
|
| |||
| |||
| Získajte crossover ethernet kábel, ak váš notebook nemá ethernetový port. Inak používať bezdrôtový router pre zdieľanie súborov v sieti. |
|
| |||
| |||
| ak aj vysvetliť niečo, čo môže byť schopný pomôcť? Kedysi som si môj internet cez môj set top box NTL hned panna médiá budú montovať modem tak aj môže byť schopní pripojiť kábel od modemu do notebooku, ale budem musieť zmeniť nastavenia, ako je to teraz prichádza cez modem? Vďaka za snahu pomôcť |
|
| |||
| |||
| Budete si musieť nainštalovať ovládače (typicky z modemu na CD) do svojho notebooku, a pripojiť ju. Alebo si môžete kúpiť bezdrôtový router pre vašu pracovnú plochu a pripojte káblový modem do tohto. Týmto spôsobom môžete využívať internet bez akejkoľvek kabeláže so svojím notebookom a môžete nastaviť aj to, kde môžete čítať a písať do počítača je pevný disk (podobne ako ja pred podrobné). |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pripojenie na starý Xbox Laptop | jjuli | PC a herné konzoly | 0 | 15. jún 2009 16:52 |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Sieťový adaptér, karta by mohla byť problém s pripojením k bezdrôtovej desktopu? | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. novembra 2008 11:15 |
| Pripojenie notebooku hdd | boywonder69 | Drives & Removable Media | 1 | 9. januára 2008 14:38 |
| Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie | akhlaq768 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 24. október 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |