![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелп !!!!!!!!!!!! ![]() Може било ко помоћ сам се изводи Уиндоус Виста Премиум на мом десктопу и Уиндоус КСП Профессионал на мој лаптоп сам купио мушко на мушко усб кабл порт али кад сам их заједно плуг ништа није препозната нити постоје било које тачке могу да ми да одговор на ово проблем?. било који помоћ много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш лаптоп није уређај за масовну складиштење.
| |||
| |||
| ЈА праведан тражен за пренос датотека са једне на другу и мисао ЈА могао трчање Антивирусни из мој радна површина за провјерити за вирусима на лаптоп |
|
| |||
| |||
| Набавите укрижени Етхернет кабл ако ваш лаптоп има Етхернет порт. Иначе, користите радио усмјеривач за дељење датотека преко мреже. |
|
| |||
| |||
| ако ја нешто објаснити мај вам моћи помоћи? Користио сам да се мој интернет преко моје сет топ бокс нтл сада Девичанска медији су обложени модем па сам мај бити у могућности да прикључите кабл из модема у лаптоп, али ћу требати променити подешавања као што је сада долази преко модема? хвала за покушавате помоћи |
|
| |||
| |||
| Те воља потреба инсталирате управљачке програме (обично из модем ЦД) на ваше лаптоп, а затим га прикључите. Или, можете да купите бежични рутери за ваш десктоп, и прикључите кабл модема у то. На тај начин можете да користите Интернет без каблове са вашим лаптоп, а можете и поставити га на којој можете читати и писати на Вашу радну површину врстом диску (као што сам пре детаљан). |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спајање на Ксбокс старе Лаптоп | јјули | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 15. јуна 2009 16:52 |
| Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп | навнут | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Могао мрежног адаптера картице бити проблем са спајања на радио десктоп? | Самантха0101 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 25 новембар 2008 11:15 |
| Спајање ХДД лаптоп | боыуондер69 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 9 јануар 2008 14:38 |
| Лаптоп Спајање на Интернет, нема везе | акхлак768 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 24 октобар 2007 13:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |