![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yardım !!!!!!!!!!!! ![]() Herkes benim masaüstü ve Windows Vista Premium Windows kullanıyorum benim laptop i profesyonel XP Erkek USB bağlantı kablosu, ancak bir erkek satın zaman birlikte hiçbir şey biliniyor onları fişi yardım yapabilir miyim, bu bir cevap yaz noktası herhangi bir iş parçacığı vardır sorun?. herhangi bir yardım büyük takdir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü bilgisayarınızı bir yığın depolama cihazı değildir.
| |||
| |||
| Ben sadece birinden dosya aktarmak istiyorsanız ve düşünce benim masaüstünüzden virüsler için dizüstü kontrol etmek için antivirüs çalışabilir diğer |
|
| |||
| |||
| Eğer dizüstü bir Ethernet portu olan bir geçiş Ethernet kablosu alın. Aksi takdirde, dosyaları paylaşmak için bir ağ üzerinden kablosuz yönlendirici kullanın. |
|
| |||
| |||
| eğer sana yardımcı olabilir bir şey açıklayacağım? Ben set üstü kutusu YTL ile bunu i dizüstü içine modemi ama kablosu fişi için i şimdi modem üzerinden gelen ayarlarını değiştirmek gerekiyor olabilir modem monte artık bakire medya benim İnternet almak için kullanılır? yardım çalıştığınız için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Kendi dizüstü üzerine modem CD) (genellikle gelen sürücüleri yüklemek için, o zaman bağlamak gerekir. Veya, masaüstü için bir kablosuz yönlendirici alabilirsiniz ve bir kablo modem takın. Bu şekilde, kendi dizüstü bilgisayar ile herhangi bir kablo olmadan internet kullanabilir, ve ayrıca burada okuyabilir ve masaüstü sabit diske (Daha önce ayrıntılı gibi) yazmak da ayarlayabilirsiniz. |