![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Допомога !!!!!!!!!!!! ![]() Може хто-небудь допомагати Я під управлінням Windows Vista Premium на моєму робочому столі і Windows XP Professional на моєму ноутбуці я купив чоловік, щоб чоловіки кабельне з'єднання USB, але коли я підключити їх разом нічого не визнала чи є теми, який може вказувати мені відповісти на це Проблема?. будь-яка допомога дуже оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш ноутбук не пристрою, що запам'ятовує.
| |||
| |||
| Я просто хочу, щоб передавати файли з одного на інший і думав, що зможу запустити антивірусну від мого робочого столу, щоб перевірити на наявність вірусів на ноутбуці |
|
| |||
| |||
| Отримати перехресний кабель Ethernet, якщо ваш ноутбук оснащений портом Ethernet. В іншому разі використання бездротового маршрутизатора для обміну файлами в мережі. |
|
| |||
| |||
| якщо я пояснити те, що ви можете допомогти? Раніше я отримаю доступ до інтернету через мій Set Top NTL полі зараз Virgin Media вони оснащені модемом так що я можу підключити кабель від модему в ноутбуці але чи буду я змінити настройки, як зараз майбутній через модем? Дякуємо за те, щоб допомогти |
|
| |||
| |||
| Вам потрібно встановити драйвери (зазвичай від модему CD) на ноутбуку, а потім підключити її. Або ви можете придбати бездротовий маршрутизатор для вашого комп'ютера, і підключити модем в цьому. Таким чином, ви можете користуватися Інтернетом без якого-небудь кабельна з ноутбуком, і ви також можете налаштувати його, де можна читати і записувати на жорсткий диск вашого робочого столу (як я докладно перед цим). |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Підключення до Xbox старий ноутбук | jjuli | PC & консоль Gaming | 0 | 15 червня 2009 16:52 |
| Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків | navnut | Мережа, Модеми & VoIP | 24 | 12 квітня 2009 07:14 |
| Чи може карта мережевого адаптера проблема з підключенням до бездротової робочому столі? | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 листопада 2008 11:15 |
| Підключення ноутбука HDD | boywonder69 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 9 січня 2008 14:38 |
| Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення | akhlaq768 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 24 жовтня 2007 13:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |