менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до настільного ноутбука через USB

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 січня 2008, 23:59
Нові члени групи

Default Підключення до настільного ноутбука через USB

Допомога !!!!!!!!!!!!

Може хто-небудь допомагати Я під управлінням Windows Vista Premium на моєму робочому столі і Windows XP Professional на моєму ноутбуці я купив чоловік, щоб чоловіки кабельне з'єднання USB, але коли я підключити їх разом нічого не визнала чи є теми, який може вказувати мені відповісти на це Проблема?.

будь-яка допомога дуже оцінили.
Old 6 січня 2008, 00:21
Донор групи

Ваш ноутбук не пристрою, що запам'ятовує.

Що саме ви намагаєтесь зробити тут?

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 6 січня 2008, 00:42
Нові члени групи

Я просто хочу, щоб передавати файли з одного на інший і думав, що зможу запустити антивірусну від мого робочого столу, щоб перевірити на наявність вірусів на ноутбуці
Old 6 січня 2008, 01:37
Донор групи

Отримати перехресний кабель Ethernet, якщо ваш ноутбук оснащений портом Ethernet.

В іншому разі використання бездротового маршрутизатора для обміну файлами в мережі.
Old 6 січня 2008, 05:13
Нові члени групи

якщо я пояснити те, що ви можете допомогти? Раніше я отримаю доступ до інтернету через мій Set Top NTL полі зараз Virgin Media вони оснащені модемом так що я можу підключити кабель від модему в ноутбуці але чи буду я змінити настройки, як зараз майбутній через модем?

Дякуємо за те, щоб допомогти
Old 6 січня 2008, 05:21
Донор групи

Вам потрібно встановити драйвери (зазвичай від модему CD) на ноутбуку, а потім підключити її.

Або ви можете придбати бездротовий маршрутизатор для вашого комп'ютера, і підключити модем в цьому. Таким чином, ви можете користуватися Інтернетом без якого-небудь кабельна з ноутбуком, і ви також можете налаштувати його, де можна читати і записувати на жорсткий диск вашого робочого столу (як я докладно перед цим).
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Підключення до Xbox старий ноутбук jjuli PC & консоль Gaming 0 15 червня 2009 16:52
Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків navnut Мережа, Модеми & VoIP 24 12 квітня 2009 07:14
Чи може карта мережевого адаптера проблема з підключенням до бездротової робочому столі? Samantha0101 Мережа, Модеми & VoIP 3 25 листопада 2008 11:15
Підключення ноутбука HDD boywonder69 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 9 січня 2008 14:38
Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення akhlaq768 Мережа, Модеми & VoIP 3 24 жовтня 2007 13:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.