![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Опит за свързване към Интернет чрез моя лаптоп. (не по безжичен рутер, но чрез Ethernet кабел) Моят съществуващите компютри са свързани към интернет чрез Ethernet кабел, който е свързан към широколентов модем (Богородица). Това, което се опитаха да направят, е да предприемат Ethernet кабел от компютъра си и го свържете към лаптоп ... За съжаление, Лаптоп isn't свързване с Интернет ... Аз опитах ремонт на мрежата, без успех. Аз съм като се използва един и същ кабел, който е свързан към компютър ... Аз пък получавате съобщения за грешка, когато щракнете върху ремонт в мрежова връзка Tab. Му казва, че не може да присвои ПР адрес. Аз съм Използване на Windows XP Home Edition. Аз бях се опита с помощта на пинг чрез CMD пинг localhost или 127.0.0.1 Получавам следните резултати -- Пакетите: Изпратени = 4, получи = 4, загубени = 0 (0% 0) Също така направи следното -- 1. Стартирайте Internet Explorer. 2. Кликнете върху менюто Инструменти, а след това върху Internet Options. 3. Кликнете върху връзките раздел. 4. Под Dial-Up и VPN Настройки, щракнете върху широколентова връзка, кликнете върху Настройки, и след това щракнете върху Автоматично откриване на настройките. 5. Натиснете OK. ..... , без късмет Какво да правя, момчета? |
|
| |||
| |||
| Вашият рутер, създаден за DHCP? |
|
| |||
| |||
| Вашият рутер, създаден за DHCP? Im не сте сигурни как да проверя? |
|
| |||
| |||
| Това е точно това, което се е случило с мен, ще трябва да инсталирате софтуера, доставени с вашия модем на вашия лаптоп и той ще работи! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Trouble свързвате лаптоп с безжична връзка ..... | squivner | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 22 Юни 2009 02:04 |
| Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп | navnut | В мрежа, модеми & VoIP | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Router Не Свързване с нова връзка | Fiberguy | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 6 Март 2009 13:46 |
| Интернет връзка за лаптоп | Dublin100 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 28 ноември 2008 12:10 |
| Лаптоп за интернет връзка | tinkerbell | Общи Софтуер Чат | 21 | 15 Окт 2008 13:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |