menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Laptop Připojení k internetu, č. připojení

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2007, 14:23
Nový člen skupiny

Default Laptop Připojení k internetu, č. připojení

Snažím se připojit k internetu pomocí notebooku. (nikoli prostřednictvím bezdrátového routeru, ale přes Ethernet kabel)

Můj stávající PC je připojen k internetu přes ethernetový kabel, který je spojen s Broadband Modem (Panenské).

Co jsem se snažil udělat, je přijmout Ethernet kabel z mého PC a připojení k notebooku ... Bohužel, Laptop isnt připojení k internetu ...

Jsem se pokusil opravy sítí, bez úspěchu.

Já jsem za použití stejných kabel, který byl připojen k počítači ...

Dělám si chybové hlášky, když kliknete na opravy v síti Připojení Tab. Jeho říká, že je nelze přiřadit IP adresu.

Já používám Windows XP Home Edition.

Jsem se pokusil pomocí Ping přes cmd ping localhost či 127.0.0.1

Chápu tyto výsledky --

Pakety: Odeslané = 4, Received = 4, Ztracené = 0 (0% 0)

Také udělat následující --

1. Spusťte Internet Explorer.
2. Klikněte na menu Nástroje a potom klepněte na položku Možnosti Internetu.
3. Klepněte na kartu Připojení.
4. Podle Dial-up a VPN Nastavení, klepněte na širokopásmové připojení, klepněte na tlačítko Nastavení a potom klepněte na tlačítko Automaticky zjišťovat nastavení.
5. Klepněte na tlačítko OK.

..... bez štěstí

Co mám dělat, kluci?
Old 23. října 2007, 14:36
Člen Skupina

Je váš router nastavit na DHCP?
Old 24. října 2007, 12:57
Nový člen skupiny

Je váš router nastavit na DHCP?

Im nejsou jisti, jak mohu ověřit?
Old 24. října 2007, 13:53
Dárce Skupina

To je přesně to, co se mi stalo, musíte nainstalovat software je dodáván s modemem na vašem notebooku, a to bude fungovat!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy připojení notebooku k bezdrátové připojení ..... squivner Sítě, Modemy & VoIP 1 22. června 2009 02:04
Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook navnut Sítě, Modemy & VoIP 24 12. dubna 2009 07:14
Router Ne Připojení k Staré připojení Fiberguy Sítě, Modemy & VoIP 1 6. března 2009 13:46
Internetové připojení pro laptop Dublin100 Sítě, Modemy & VoIP 3 28. listopadu 2008 12:10
Laptop internetové připojení Tinkerbell Obecné Software Chat 21 15. října 2008 13:02
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.