![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Προσπαθεί να συνδεθεί με το Internet μέσω Laptop μου. (δεν μέσω του ασύρματου router, αλλά μέσω του καλωδίου Ethernet) My υπάρχοντα υπολογιστή είναι συνδεδεμένος στο Internet μέσω ενός καλωδίου Ethernet, η οποία συνδέεται με το Ευρυζωνικό Μόντεμ (Virgin). Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, είναι να το Ethernet καλώδιο από τον υπολογιστή μου και να το συνδέσετε με το Laptop ... Δυστυχώς, το Laptop isn't τη σύνδεση με το Internet ... Έχω δοκιμάσει την επιδιόρθωση του δικτύου, δεν με επιτυχία. Είμαι χρησιμοποιώντας το ίδιο καλώδιο, το οποίο συνδέεται με τον υπολογιστή ... I do get μηνύματα λάθους, όταν κάνω κλικ για επισκευή στο δίκτυο Σύνδεση Πιν. Το λέει ότι δεν μπορεί να εκχωρήσει μια διεύθυνση IP. Είμαι Χρησιμοποιώντας τα Windows XP Home Edition. Έχω δοκιμάσει τη χρήση του Ping μέσω cmd ping localhost ή 127.0.0.1 Έχω την εξής αποτελέσματα -- Πακέτα: Απεσταλμένα = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% 0) Επίσης, κάνει τα εξής -- 1. Ξεκινήστε τον Internet Explorer. 2. Κάντε κλικ στο μενού Tools και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επιλογές Internet. 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Συνδέσεις. 4. Σύμφωνα με Dial-up και VPN Settings, κάντε κλικ στην ευρυζωνική σύνδεση, κάντε κλικ στην επιλογή Settings και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματος εντοπισμός των ρυθμίσεων. 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK. ..... με την τύχη δεν Τι να κάνω ρε παιδιά; |
|
| |||
| |||
| Είναι το router που έχει δημιουργηθεί για το DHCP; |
|
| |||
| |||
| Είναι το router που έχει δημιουργηθεί για το DHCP; Im μη βέβαιος πώς να ελέγξω; |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα, πρέπει να εγκαταστήσετε το λογισμικό που παρέχεται με το μόντεμ σας για το laptop και αυτό θα λειτουργήσει! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα σύνδεσης laptop με ασύρματη σύνδεση ..... | squivner | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 22 Ιουν 2009 02:04 |
| Προβλήματα με τη σύνδεση 360 Laptop για Internet και LAN για το PC με Laptop | navnut | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 24 | 12 Απρ 2009 07:14 |
| Router Δεν Προς Παλιά Σύνδεση Σύνδεση | Fiberguy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 6 Μαρ 2009 13:46 |
| Σύνδεση Internet για φορητούς | Dublin100 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 28 Νοε 2008 12:10 |
| Laptop σύνδεση στο internet | tinkerbell | Γενικά Λογισμικό Chat | 21 | 15 Οκτ 2008 13:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |