![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Yrittää muodostaa yhteyden Internetiin käyttämällä minun Laptop. (ei kautta langattoman reitittimen, vaan Ethernet kaapeli) Oma nykyisten PC on kytketty Internetiin Ethernet-kaapeli, joka on kytketty tietokoneeseen Laajakaista Modeemi (Virgin). Mitä olen yrittänyt tehdä, on toteutettava Ethernet kaapeli minun PC ja se yhdistetään Laptop ... Valitettavasti on todettava, että Laptop isnt Internet ... Olen yrittänyt korjata verkosto, joilla ei ole menestystä. Olen käyttäen samaa kaapelia, joka oli kytketty tietokoneeseen ... En virhesanomista, kun napsautan korjauksen Verkkoyhteydet-välilehti. Sen sanoo, että se ei voi antaa IP-osoite. Olen Windows XP Home Edition. Olen yrittänyt käyttää Ping kautta cmd ping localhost tai 127.0.0.1 Saan seuraavat tulokset -- Packets: Sent = 4, Vastaanotettu = 4, Lost = 0 (0% 0) Myös tehnyt seuraavasti: -- 1. Käynnistä Internet Explorer. 2. Napsauta Työkalut-valikkoa ja valitse Internet-asetukset. 3. Valitse Yhteydet-välilehti. 4. Alle Dial-up-ja VPN-asetukset, napsauta laajakaistayhteys, valitse Asetukset ja valitse sitten Automaattinen asetukset. 5. Valitse OK. ..... ilman onnea Mitä teen, kaverit? |
|
| |||
| |||
| Onko reitittimesi perustettu DHCP? |
|
| |||
| |||
| Onko reitittimesi perustettu DHCP? Im ole varma Miten tarkistaa? |
|
| |||
| |||
| tämä on juuri se, mitä tapahtui minulle, sinun täytyy asentaa ohjelmiston mukana modeemin teidän kannettava tietokone ja se toimii! |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Trouble yhdistää kannettava tietokone ja langaton yhteys ..... | squivner | Verkottuminen, Modeemit & VoIP | 1 | 22. kesäkuu 2009 02:04 |
| Ongelmat yhdistämisessä 360 Laptop Internet ja LAN PC on Laptop | navnut | Verkottuminen, Modeemit & VoIP | 24 | 12. Huhtikuu 2009 07:14 |
| Router Ei Liittäminen Vanha Connection | Fiberguy | Verkottuminen, Modeemit & VoIP | 1 | 6. Maaliskuu 2009 13:46 |
| Internet-yhteyden varten kannettava tietokone | Dublin100 | Verkottuminen, Modeemit & VoIP | 3 | 28. marraskuu 2008 12:10 |
| Kannettava tietokone internet-yhteys | Tinkerbell | General Software Chat | 21 | 15. lokakuu 2008 13:02 |
| Thread Tools | |
| |