manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Laptop Spajanje na Internet, nema veze

Reply

Thread Tools
Old 23. listopad 2007, 14:23
Novi član grupe

Default Laptop Spajanje na Internet, nema veze

Pokušavajući spojiti na Internet koristeći moj laptop. (a ne putem bežične ruter, ali preko Ethernet kabela)

Moj postojeću PC se spaja na Internet putem Ethernet kabla koji je spojen na Broadband Modem (Djevica).

Pokušao sam napraviti, potrebno je Ethernet kabel iz moje računalo i spojite ga na Laptop ... Nažalost, nije Laptop povezivanje na Internet ...

Pokušao sam otklanjanje mreže, bez uspjeha.

Ja sam koristeći isti kabel koji je spojen na PC ...

JA dont dobiti greška poruke našto JA kliknite na popravak u Network Connection Tab. Njegovi govori ne može dodijeliti IP adresu.

Ja sam koristeći Windows XP Home Edition.

Ive 'pokušao koristeći Ping preko cmd ping localhost ili 127.0.0.1

JA dobiti slijedeće rezultate --

Paketi: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% 0)

Također obavlja sljedeće --

1. Pokrenite Internet Explorer.
2. Kliknite izbornik Alati, a zatim kliknite Internet Options.
3. Kliknite karticu Connections.
4. Pod Dial-up i VPN Postavke, kliknite na širokopojasne veze, kliknite Postavke, a zatim kliknite Automatski detektirati postavke.
5. Kliknite OK.

..... bez sreće

Što trebam učiniti dečki?
Old 23. listopad 2007, 14:36
Member Group

Je li tvoj usmjerivač postavljanje za DHCP?
Old 24. listopad 2007, 12:57
Novi član grupe

Je li tvoj usmjerivač postavljanje za DHCP?

Im ne siguran kako mogu provjeriti?
Old 24. listopad 2007, 13:53
Donatorska Grupa

To je upravo ono što se dogodilo meni, morate instalirati softver isporučen s vašim modemom na vaš laptop i to će raditi!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu ..... squivner Networking, Modemi & VoIP 1 22. lipnja 2009 02:04
Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop navnut Networking, Modemi & VoIP 24 12. travanj 2009 07:14
Router Ne spajate na Old Connection Fiberguy Networking, Modemi & VoIP 1 6. ožujak 2009 13:46
Internet priključak za laptop Dublin100 Networking, Modemi & VoIP 3 28. studeni 2008 12:10
Laptop internet priključak tinkerbell Općenito Software Chat 21 15. listopad 2008 13:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.