![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pokušavajući spojiti na Internet koristeći moj laptop. (a ne putem bežične ruter, ali preko Ethernet kabela) Moj postojeću PC se spaja na Internet putem Ethernet kabla koji je spojen na Broadband Modem (Djevica). Pokušao sam napraviti, potrebno je Ethernet kabel iz moje računalo i spojite ga na Laptop ... Nažalost, nije Laptop povezivanje na Internet ... Pokušao sam otklanjanje mreže, bez uspjeha. Ja sam koristeći isti kabel koji je spojen na PC ... JA dont dobiti greška poruke našto JA kliknite na popravak u Network Connection Tab. Njegovi govori ne može dodijeliti IP adresu. Ja sam koristeći Windows XP Home Edition. Ive 'pokušao koristeći Ping preko cmd ping localhost ili 127.0.0.1 JA dobiti slijedeće rezultate -- Paketi: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% 0) Također obavlja sljedeće -- 1. Pokrenite Internet Explorer. 2. Kliknite izbornik Alati, a zatim kliknite Internet Options. 3. Kliknite karticu Connections. 4. Pod Dial-up i VPN Postavke, kliknite na širokopojasne veze, kliknite Postavke, a zatim kliknite Automatski detektirati postavke. 5. Kliknite OK. ..... bez sreće Što trebam učiniti dečki? |
|
| |||
| |||
| Je li tvoj usmjerivač postavljanje za DHCP? |
|
| |||
| |||
| Je li tvoj usmjerivač postavljanje za DHCP? Im ne siguran kako mogu provjeriti? |
|
| |||
| |||
| To je upravo ono što se dogodilo meni, morate instalirati softver isporučen s vašim modemom na vaš laptop i to će raditi! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu ..... | squivner | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 22. lipnja 2009 02:04 |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Router Ne spajate na Old Connection | Fiberguy | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 6. ožujak 2009 13:46 |
| Internet priključak za laptop | Dublin100 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 28. studeni 2008 12:10 |
| Laptop internet priključak | tinkerbell | Općenito Software Chat | 21 | 15. listopad 2008 13:02 |
| Thread Tools | |
| |