פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אוקטובר 2007, 14:23
קבוצת חברות חדשות

Default Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא

מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות Laptop. (לא דרך נתב אלחוטי, אלא באמצעות כבל Ethernet)

המחשב הקיים שלי מחובר לאינטרנט דרך כבל Ethernet, אשר מחובר אל מודם פס רחב (הבתולה).

מה ניסיתי לעשות, הוא לקחת את כבל Ethernet מן המחשב שלי ולקשר אותו אל Laptop ... למרבה הצער, Laptop isn't מתחבר לאינטרנט ...

ניסיתי לתקן את הרשת, ללא הצלחה.

אני משתמש באותו כבל, שהיה מחובר למחשב ...

אני רוצה לקבל הודעות שגיאה, כשאני לחץ על תיקון של חיבור רשת כרטיסייה. את אומרת את זה לא יכול להקצות את כתובת ה-IP.

אני משתמש ב-Windows XP Home Edition.

ניסיתי באמצעות פינג דרך cmd ping localhost או 127.0.0.1

אני מקבל את התוצאות הבאות --

מנות: Sent = 4, Received = 4, אבידה = 0 (0% 0)

כמו כן נעשה את הבאים --

1. הפעל את Internet Explorer.
2. לחץ על תפריט כלים ולאחר מכן לחץ על אפשרויות אינטרנט.
3. לחץ על הכרטיסייה התקשרויות.
4. תחת חיוג VPN ואת הגדרות, לחץ על חיבור פס רחב, לחץ על הגדרות, ולאחר מכן לחץ על הגדרות באופן אוטומטי.
5. לחץ על אישור.

..... ללא הצלחה

מה עלי לעשות חבר 'ה?
Old 23 אוקטובר 2007, 14:36
חבר קבוצת

האם להגדיר את הנתב ל-DHCP?
Old 24 אוקטובר 2007, 12:57
קבוצת חברות חדשות

האם להגדיר את הנתב ל-DHCP?

IM לא בטוח איך אני יכול לבדוק?
Old 24 אוקטובר 2007, 13:53
קבוצת תורמים

זה בדיוק מה שקרה לי, אתה צריך להתקין את התוכנה שסופק עם המודם על המחשב הנישא וזה יעבוד!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בחיבור אלחוטי חיבור הנייד ל ..... squivner רישות, מודמים & VoIP 1 22 יוני 2009 02:04
בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop navnut רישות, מודמים & VoIP 24 -12 לאפריל 2009 07:14
הנתב לא כדי הישנה של חיבור חיבור Fiberguy רישות, מודמים & VoIP 1 6 מרץ 2009 13:46
החיבור לאינטרנט עבור הנייד Dublin100 רישות, מודמים & VoIP 3 -28 נובמבר 2008 12:10
חיבור האינטרנט הנייד tinkerbell כללי תוכנות צ 'אט 21 ה -15 בחודש אוקטובר 2008 13:02
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.