![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bando prisijungti prie interneto naudojant my Laptop. (ne per Wireless Router, bet per Ethernet) Mano dabartinis kompiuteris yra prijungtas prie interneto per Ethernet kabelis, kuris yra prijungtas prie plačiajuosčio ryšio modemas (Virgin). Ką aš stengiausi padaryti, tai imtis Ethernet kabelis iš mano kompiuterio ir prijungti jį prie Laptop ... Deja, Laptop forget jungiantis prie interneto ... Mėginau remonto tinklo, be sėkmės. Aš naudoju tą patį kabelį, kuris buvo prijungtas prie kompiuterio ... Aš gauti pranešimus apie klaidas, kai spaudžiu remonto tinklo skirtuką Sujungimas. Ji sako, kad negali priskirti IP adresą. Aš naudoju Windows XP Home Edition. I've tried naudodami Ping per cmd ping localhost arba 127.0.0.1 Gaunu tokius rezultatus -- Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% 0) Pat padaryta taip -- 1. Paleiskite Internet Explorer. 2. Spustelėkite meniu Įrankiai, tada spustelėkite Interneto parinktys. 3. Spustelėkite skirtuką Ryšiai. 4. Pagal Dial-up ir VPN Parametrai, spustelėkite plačiajuostis ryšys, spustelėkite Parametrai, tada spustelėkite Automatiškai atrasti parametrus. 5. Spustelėkite Gerai. ..... be sėkmės Ką daryti, guys? |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų maršrutizatorius įsteigti DHCP? |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų maršrutizatorius įsteigti DHCP? Im not sure Kaip man patikrinti? |
|
| |||
| |||
| Būtent tai atsitiko man, jums reikia įdiegti programinę įrangą, pateikiamas kartu su modemu ant laptopo ir jis bus darbo! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema jungiantis nešiojamas kompiuteris su belaidžio ryšio ..... | squivner | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 22, 2009 02:04 |
| Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop | navnut | Networking, Modems & VoIP | 24 | Balandis 12, 2009 07:14 |
| Router Ne Prisijungimas Old Jungtis | Fiberguy | Networking, Modems & VoIP | 1 | 6 kovas 2009 13:46 |
| Internet connection for laptop | Dublin100 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 28, 2008 12:10 |
| Laptop internetas | Tinkerbell | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 21 | 15 spalis 2008 13:02 |
| Temos įrankiai | |
| |