![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mēģina izveidot savienojumu ar internetu, izmantojot savu portatīvo datoru. (ne caur bezvadu maršrutētāju, bet caur Ethernet kabeli) Manu esošo dators ir pieslēgts internetam, izmantojot Ethernet kabeli, kas savienots ar Broadband Modem (Virgin). Ko esmu mēģinājis darīt, ir jāņem Ethernet kabeli no mana datora un savienojiet to ar klēpjdatoru ... Diemžēl Laptop isn't savienojumu ar internetu ... Esmu mēģinājis remonts tīkla, bez panākumiem. Es lietoju pašu kabeli, kas savienots ar datoru ... Es saņemam kļūdas ziņojumus, kad noklikšķināt uz remontu Network Connection Tab. Tās apgalvo, ka tā nevar piešķirt IP adresi. Man Windows XP Home Edition. I've tried izmantojot Ping caur cmd ping localhost vai 127.0.0.1 Man šādi rezultāti -- Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% 0) Arī izdarīt šādas -- 1. Start Internet Explorer. 2. Noklikšķiniet uz izvēlnes Rīki un pēc tam noklikšķiniet uz Interneta opcijas. 3. Noklikšķiniet uz cilnes Savienojumi. 4. Saskaņā ar Dial-up un VPN iestatījumus, noklikšķiniet uz platjoslas savienojumu, noklikšķiniet uz Iestatījumi un pēc tam noklikšķiniet uz Automātiski noteikt iestatījumus. 5. Noklikšķiniet uz Labi. ..... bez luck Ko man darīt guys? |
|
| |||
| |||
| Vai jūsu router, kas izveidota DHCP? |
|
| |||
| |||
| Vai jūsu router, kas izveidota DHCP? Im nav pārliecināts, kā es varu pārbaudīt? |
|
| |||
| |||
| tas ir tieši tas noticis ar mani, jums ir nepieciešams instalēt programmatūru piegādā ar modemu jūsu portatīvo datoru un tas darbosies! |
![]() |
|
| Bookmarks |