![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Snažím sa pripojiť k internetu pomocou notebooku. (nie prostredníctvom bezdrôtového routeru, ale cez Ethernet kabel)
Môj existujúce PC je pripojený k internetu cez ethernetový kábel, ktorý je spojený s Broadband Modem (Panenské). Čo som sa snažil urobiť, je prijať Ethernet kábel z môjho PC a pripojenie k notebooku ... Bohužiaľ, Laptop isnt pripojenie k internetu ... Som sa pokúsil opravy sietí, bez úspechu. Já jsem za použitia rovnakých kábel, ktorý bol pripojený k počítaču ... Dělám si chybové hlášky, keď kliknete na opravy v sieti Pripojenie Tab. Jeho hovorí, že je nemožno priradiť IP adresu. Ja používam Windows XP Home Edition. Som sa pokúsil pomocou Ping cez cmd ping localhost alebo 127.0.0.1 Chápem tieto výsledky -- Pakety: Sent = 4, Received = 4, Ztracené = 0 (0% 0) Tiež urobiť nasledovné -- 1. Spustite Internet Explorer. 2. Kliknite na menu Nástroje a potom kliknite na položku Možnosti siete Internet. 3. Kliknite na kartu Pripojenia. 4. Podľa Dial-up a VPN Nastavenia, kliknite na širokopásmové pripojenie, kliknite na tlačidlo Nastavenie a potom kliknite na tlačidlo Automaticky zistiť nastavenie. 5. Kliknite na tlačidlo OK. ..... bez šťastia Čo mám robiť, kluci? |
|
|
|||
|
|||
|
Je váš router nastaviť na DHCP?
|
|
|
|||
|
|||
|
Je váš router nastaviť na DHCP?
Im nie sú istí, ako môžem overiť? |
|
|
|||
|
|||
|
To je presne to, čo sa mi stalo, musíte nainštalovať softvér je dodávaný s modemom na vašom notebooku, a to bude fungovať!
|