мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Лаптоп Спајање на Интернет, нема везе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. октобар 2007, 14:23
Нови члан групе

Покушавајући повезати на Интернет помоћу мој лаптоп. (а не путем бежичне рутери, али преко Етхернет кабла)

Мој постојећу ПЦ се спаја на Интернет путем Етхернет кабла који је спојен на Броадбанд Модем (Девица).

Покушао сам направити, потребно је Етхернет кабл из моје рачунар и спојите га на Лаптоп ... Нажалост, није Лаптоп повезивање на Интернет ...

Покушао сам отклањање мреже, без успеха.

Ја сам користећи исти кабл који је спојен на ПЦ ...

ЈА донт добити грешка поруке нашто ЈА куцкати на поправку у Нетуорк Цоннецтион Таб. Његови говори не може да додијели ИП адресу.

Ја сам помоћу Уиндоус КСП Хоме Едитион.

Иве 'суђен помоћу Пинг преко цмд пинг лоцалхост или 127.0.0.1

ЈА добити следеће резултате --

Пакети: Сент = 4, рецеивед = 4, Лост = 0 (0% 0)

Такође обавља следеће --

1. Покрените Интернет Експлорер.
2. Кликните мени Алатке, а затим кликните на Интернет Оптионс.
3. Кликните на картицу Цоннецтионс.
4. Под Диал-уп и ВПН Подешавања, кликните на широкопојасне везе, кликните Подешавања, а затим кликните Аутоматски препознати подешавања.
5. Кликните ОК.

..... без среће

Шта да радим момци?
Old 23. октобар 2007, 14:36
Мембер Гроуп

Да ли је твој усмјеривач постављање за ДХЦП?
Old 24. октобар 2007, 12:57
Нови члан групе

Да ли је твој усмјеривач постављање за ДХЦП?

Им не сигуран како могу проверити?
Old 24. октобар 2007, 13:53
Донаторска Група

То је управо оно што се догодило мени, морате да инсталирате софтвер испоручен са вашим модемом на ваш лаптоп и то ће радити!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц