![]() |
|
|
|||
|
|||
|
İnternet benim Dizüstü kullanarak bağlanmaya çalışılıyor. kablosuz yönlendirici (not üzerinden ancak Ethernet kablosu ile)
Mevcut bilgisayar Internet'e olan Genişbant Modem (Virgin) bağlı bir Ethernet kablosu ile bağlanmıştır. Bunu yapmak, ne denedi benim PC'den Ethernet kablosu çekmek ve Dizüstü bağlayın olduğunu ... Ne yazık ki, Dizüstü isnt Internet'e bağlanma ... Ben Ağ tamir, hayır başarı ile çalıştılar. Hangi PC'ye bağlı olduğunda aynı kablo, kullanıyorum ... Hata mesajları, Ağ Bağlantısı Sekmesi tamire tıkladığımda yapılacak. Bu bir IP adresi atamak değil diyor. Windows XP Home Edition kullanıyorum. Ben cmd, Ping yerel veya 127.0.0.1 ile Ping kullanarak denedim Ben aşağıdaki sonuçlar elde -- Paketleri: = 4, Received = 4, Lost Gönderil = 0 (0% 0) Ayrıca aşağıdaki yapılır -- 1. Internet Explorer'ı başlatın. 2. Araçlar menüsünü tıklayın ve ardından Internet Seçenekleri'ni tıklatın. 3. Bağlantılar sekmesini tıklatın. 4. Altında Dial-up ve VPN Ayarlar'ı tıklatın geniş bant bağlantı, Ayarlar'ı tıklatın ve ardından otomatik olarak tespit ayarları. 5. Tamam'ı tıklatın. ..... hiç şans ile Ne erkek ne yapar? |
|
|
|||
|
|||
|
Yönlendirici DHCP için ayarlandı mı?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yönlendirici DHCP için ayarlandı mı?
Im nasıl kontrol ederim emin değilim? |
|
|
|||
|
|||
|
Bu tam olarak ne oldu bana, bu yazılım laptopunda modeminizin birlikte kurulması ve çalışır gerek!
|