менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 жовтня 2007, 14:23
Нові члени групи

Default Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення

Спроба підключення до Інтернету за допомогою мого ноутбука. (а не за допомогою бездротового маршрутизатора, але через кабель Ethernet)

Моя існуючий комп'ютер підключений до Інтернету за допомогою кабелю Ethernet, що підключений до широкополосного Modem (Діва).

Те, що я намагався зробити, це прийняти кабелю Ethernet з мого комп'ютера і підключити його до ноутбука ... На жаль, хіба підключення ноутбука до Інтернету ...

Я спробував ремонту мережі, не мали успіху.

Я використовую той же кабель, який був підключений до комп'ютера ...

Я отримаєте повідомлення про помилку, коли я натискаю на ремонт у зв'язку Закладка "Мережа". Її стверджує, що не може присвоїти IP адреса.

Я використовую Windows XP Home Edition.

Я спробував з допомогою через CMD Пінг Пінг Localhost або 127.0.0.1

Я отримую наступні результати --

Пакетів: Відправлено = 4, Отримано = 4, втрачено = 0 (0% 0)

Також зробив наступне --

1. Запустіть Internet Explorer.
2. У меню Сервіс, а потім виберіть пункт Властивості браузера.
3. Перейдіть на вкладку Підключення.
4. Під віддаленого доступу і VPN Налаштування, виберіть широкополосное підключення, натисніть кнопку Настройка, а потім встановіть прапорець Автоматичне визначення параметрів.
5. Натисніть кнопку ОК.

..... не пощастило з

Що мені робити, хлопці?
Old 23 жовтня 2007, 14:36
Член групи

Ваша маршрутизатора створений для DHCP?
Old 24 жовтня 2007, 12:57
Нові члени групи

Ваша маршрутизатора створений для DHCP?

Їм не знаю, як я можу перевірити?
Old 24 жовтня 2007, 13:53
Донор групи

Саме це і сталося зі мною, вам необхідно встановити програмне забезпечення, що поставляється з модемом на Вашому ноутбуку, і вона буде працювати!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблема підключення ноутбука до бездротового зв'язку ..... squivner Мережа, Модеми & VoIP 1 22 червня 2009 02:04
Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків navnut Мережа, Модеми & VoIP 24 12 квітня 2009 07:14
Маршрутизатор не пов'язуючи з підключенням Старі Fiberguy Мережа, Модеми & VoIP 1 6 березня 2009 13:46
Підключення ноутбука для Інтернет до Dublin100 Мережа, Модеми & VoIP 3 28 листопада 2008 12:10
Ноутбук підключення до Інтернету Tinkerbell General Software чат 21 15 жовтня 2008 13:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.