по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Свързване жични модем за безжична достъпа до точка / модем? Помощ моля

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти декември 2007 година, 05:42
Новите държави Група

В момента имам кабелна модем, който се свързва с преминаване и след това от преминаването ми връзката отива на 1 компютър, а след това рутер (от които рутер осигурява интернет за различни други връзки).

В рутера и след това е един много дълъг кабел ще ми Xbox 360. Аз искам да отида на безжични, но ми мрежа е доста сложен, с много смяна на IP др Така ще бъде възможно да се conenct един wirelles модем или някаква форма на достъпа до точката на рутера и след това да си вдигнеш 360 сигнал от този на останалите стая (с безжична аксесоар).

Аз може би рязани 1 / 2 на кабели, а защото Im мързелив Бих скоро просто добавяне на точката за достъп / модем. Бихте тази работа?

Адванс Благодаря, Oli
Old 26-ти декември 2007 година, 08:51
Новите държави Група

бам
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc