![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V tuto chvíli mám kabelové modemu, který se připojí k přechodu a potom od switch moje připojení připadá na 1 ks a pak směrovač (router, ze kterého poskytuje internet na různé jiné spojení). Router i potom má velmi dlouhý kabel bude můj xbox 360. Chci jít bezdrátové, ale moje síť je poměrně složité se spoustou měnící ip atd. Tak to by to bylo možné conenct jeden wirelles modem nebo nějakou jinou formu vstupu bodu na routeru a pak mám 360 vyzvednout tento signál z ostatních pokoj (s bezdrátové příslušenství). Mohl bych asi řez 1 / 2 dráty, ale proto, že im líný bych spíše jen přidat přístupový bod / modem. By tuto práci? ![]() Díky předem, Oli |
|
| |||
| |||
| žuchnutí |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezdrátové připojení k tiskárně není pevně na modem | blowinkisses | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 28. května 2009 19:02 |
| Reliance netconnect bezdrátový modem - Pls Nápověda | srikanthreddy | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8. březen 2009 06:15 |
| Konečně máme bezdrátový modem a router, ale mají problém ...... | Carl | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 24. ledna 2008 14:00 |
| Modem problém - DSL modem a bezdrátové říká světle není obrátili | miozaosder | Obecné Hardware Chat | 2 | 18. března 2007 08:11 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |