kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Connecting vezetékes modem vezeték nélküli csatlakozási pont / modem? Segíts kérlek

Reply

Téma eszközök
Old December 26, 2007, 05:42
Új tag Csoport

Default Connecting vezetékes modem vezeték nélküli csatlakozási pont / modem? Segíts kérlek

Abban a pillanatban, már a vezetékes modem csatlakozik, amely a kapcsoló, majd áttérés a kapcsolatot megy 1 db, majd egy router (amelyből az útválasztó rendelkezik internet különböző egyéb kapcsolatok).

A router is, akkor egy nagyon hosszú kábel megyek én xbox 360. Azt akarom, hogy a vezeték nélküli, de a hálózatépítés nem elég bonyolult, a sok változó IP stb Szóval akkor lehet conenct a wirelles modem vagy valamilyen formában acces pont a routert, majd az én 360 vedd fel ezt a jelet a többi szoba (a vezeték nélküli tartozékok).

Én talán képes vágott 1 / 2 a vezetékeket, hanem azért, mert lusta im Inkább add a hozzáférési pont / modem. Szeretné ezt a munkát?

Advance Thanks, Oli
Old December 26, 2007, 08:51
Új tag Csoport

Default Connecting vezetékes modem vezeték nélküli csatlakozási pont / modem? Segíts kérlek

bump
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.