mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Jungiamieji laidinis modemas bevielio acces point / modemas? Help please

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 26, 2007, 05:42
Naujas Narys

Default Jungiamieji laidinis modemas bevielio acces point / modemas? Help please

Tuo metu aš laidinio modemo kuris jungiasi prie jungiklio ir nuo tada perjungti ry važiuoja į 1 vnt ir tada maršrutizatorių (router, iš kurios teikia interneto į įvairias kitas jungtis).

Kelvedį, taip pat ten yra labai ilgas kabelis vyksta mano Xbox 360. Noriu belaidį ryšį, tačiau savo tinklus, buvo gana sudėtinga su kintančių IP ir tt Taigi būtų įmanoma į conenct wirelles modemo ar kai acces forma aikštelė taškas į maršrutizatorių ir iš ten buvo mano 360 pasiimti šį signalą nuo kitų kambarys (su bevielio priedas).

Aš turbūt supjaustyti 1 / 2 laidai, bet todėl, kad jiems tingus I'd rather pridėkite prieigos taško modemo. Tai veikia?

Avansas Ačiū, Oli
Old Gruodis 26, 2007, 08:51
Naujas Narys

Default Jungiamieji laidinis modemas bevielio acces point / modemas? Help please

Bump
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.