mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Savieno vadu modemu bezvadu acces point / modem? Help, lūdzu

Reply

Thread Tools
Old Decembris 26, 2007, 05:42
New Member Group

Tajā brīdī es vadu modems, kas savieno ar slēdzi un pēc tam no nomainīt savienojums iet 1 pc un tad maršrutētāju (no kuras router nodrošina interneta dažādi citi savienojumi).

Router arī tam ir ļoti garš kabelis iet uz manu xbox 360. Es gribu iet bezvadu, bet manā tīklā, ir diezgan sarežģīti ar daudz mainīt ip's uc Tātad tas ir iespējams conenct wirelles modems vai cita veida acces point ir router un tad man 360 uzņemt šo signālu no citiem istaba (ar bezvadu piederums).

Es varētu, iespējams, samazināt 1 / 2 vadi, bet gan tāpēc im slinks es diezgan vienkārši pievienojiet piekļuves punktu / modemu. Vai šo darbu?

Advance Thanks, Oli
Old Decembris 26, 2007, 08:51
New Member Group

sasist
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.