rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Podłączenie modemu kablowego do bezprzewodowego dostępu punkt / modemu? Help please

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 grudnia 2007, 05:42
Nowe państwa grupy

Default Podłączenie modemu kablowego do bezprzewodowego dostępu punkt / modemu? Help please

W tej chwili mam modemu kablowego, który łączy się zmienić, a następnie przełączać się z mojego związku trafia do 1 szt., a następnie rutera (z których router oferuje internet do różnych innych połączeń).

Router także wtedy ma bardzo długi kabel będzie mój xbox 360. Chcę iść bezprzewodowe, ale mój sieci okazał się dość skomplikowane, ze wiele zmian ip itd. Więc byłoby możliwe jest podłączenie modemu conenct jeden lub kilka postaci punktu dostępu do routera, a następnie moje 360 podnieś ten sygnał od innych pokój (z bezprzewodowych akcesoriów).

Mógłbym prawdopodobnie wyciąć 1 / 2 do drutów, ale dlatego, że im leniwy I'd rather wystarczy dodać punkt dostępu / modemu. Czy ta praca?

Advance Dziękujemy Oli
Old 26 grudnia 2007, 08:51
Nowe państwa grupy

Default Podłączenie modemu kablowego do bezprzewodowego dostępu punkt / modemu? Help please

bump
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.