menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pripojenie káblové modem pre bezdrôtový prístupový bod / modem? Pomôžte prosím

Reply

Thread Tools
Old 26.prosince 2007, 05:42
Nový člen skupiny

Default Pripojenie káblové modem pre bezdrôtový prístupový bod / modem? Pomôžte prosím

V tejto chvíli mám káblové modemu, ktorý sa pripojí k prechodu a potom od switch moje pripojenie pripadá na 1 ks a potom smerovač (router, z ktorého poskytuje internet na rôzne iné spojenia).

Router i potom má veľmi dlhý kábel bude môj xbox 360. Chcem ísť bezdrôtové, ale moje sieť je pomerne zložité sa spoustou meniace ip atď Tak to by to bolo možné conenct jeden wirelles modem alebo nejakú inú formu vstupu bodu na routeru a potom mám 360 vyzvednout tento signál z ostatných izba (s bezdrôtové príslušenstvo).

Mohol by som asi rez 1 / 2 drôty, ale preto, že im líný bych skôr len pridať prístupový bod / modem. By túto prácu?

Vďaka vopred, Oli
Old 26.prosince 2007, 08:51
Nový člen skupiny

Default Pripojenie káblové modem pre bezdrôtový prístupový bod / modem? Pomôžte prosím

žuchnutí
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Bezdrôtové pripojenie k tlačiarni nie je pevne na modem blowinkisses Siete, Modemy & VoIP 0 28. mája 2009 19:02
Reliance netconnect bezdrôtový modem - Pls Pomoc srikanthreddy Siete, Modemy & VoIP 1 8. marec 2009 06:15
Konečne máme bezdrôtový modem a router, ale majú problém ...... Carl Siete, Modemy & VoIP 5 24. januára 2008 14:00
Modem problém - DSL modem a bezdrôtové hovorí svetle nie je obrátili miozaosder Všeobecné Hardware Chat 2 18. marca 2007 08:11
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Všeobecné Hardware Chat 1 5. októbra 2006 05:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.