az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Kablosuz erişim noktasına kablolu modemi bağlama / modem? Lütfen Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2007, 05:42
Yeni Üye Grubu

Şu anda ben bir geçiş yapmak için ve sonra da benim bağlantı geçiş kimden bağlanır kablolu modemin yüklü 1 ve bir adet yönlendirici gidiyor (hangi yönlendirici İnternet çeşitli diğer bağlantılar için) sağlar.

Yönlendirici de sonra çok uzun bir kablo benim xbox 360 olacak sahiptir. Ben kablosuz git, ama isterseniz benim ağ oldukça IP's vs Yani bir wirelles modem veya erişim bazı formu conenct mümkün olacaktır değişen birçok karmaşık olmuştur yönlendirici ve sonra benim 360 diğer bu sinyal almak var noktası (oda ile aksesuar) kablosuz.

Herhalde, ancak 1 / 2 telleri kesmek olabilir çünkü ziyade sadece erişim noktası eklemek ediyorum / modem tembel Sohbet. Bu eserin misiniz?

Ilerleme sayesinde, Oli
Old 26 Aralık 2007, 08:51
Yeni Üye Grubu

küt
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından