![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят 14 год си син има интернет по своя компютър в своята спалня. Неговият PC е про XP SP3. В момента, както себе си и своя персонален компютър, са присъединени към мрежата чрез belkin ADSL безжичен рутер грама от кабели (не е безжичен). В други ден ще го хвана за разглеждане на сайтове, той не трябва да бъде, но както той знае малко за компютъра, че не си струва ми се променя настройките на своя компютър, както само той ще ги върне. Така че въпросът ми е, мога ли да се ограничи това, което той browses от моя компютър долу чрез рутер? Ползвам Ubuntu 8,04 LTS. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами с XP, ако той използва IE, но само IE можете да зададете парола за достъп до определени уеб сайтове. Но това може лесно да се преодолее с помощта на различни уеб браузър.
| |||
| |||
| Той използва Firefox LOL |
|
| |||
| |||
| бихте могли да инсталирате ultravnc сървър на компютъра си и да инсталирате зрителя върху твоя, това няма да го спрат от браузъра неща той shouldn't бъде но ви позволи да се провери на какво се прави. Ако имате Norton Internet Security можете да определя, че до позволи само сайтове, които той счита, IR разумни. |
|
| |||
| |||
| или защо не го направи ограничен потребител и втора сметка, която имат достъп само твърде, че е adminastrator и втълпявам това http://www1.k9webprotection.com/ Не знам колко добре е, но ако му не е adminastrator то ще спре да го използва трети браузър, а също и да го спрете блокирането се надяваме, че тази програма |
|
| |||
| |||
| Аз ще отида да има, но той знае повече за компютри, отколкото аз правя, те науча IT му училище. |
|
| |||
| |||
| Повярвайте ми, ако той иска да се видите тези сайтове след това Терес един милиони начини ХЕС ще ги видите, прокси сайтове главно, ако бях на ваше име просто покажи го, седи го покажа на тези уебсайтове на майка си, и на баба или дядо, ако има отворена скроен и да има "семейство среща" говори за своите навици и неща, да го направи изключително неприятно ... или просто да му забрани да използват компютъра в дома ти, 1 седмица на интернет страницата намери:), но той също може да имат палав Stuff изтеглени от сайтове или изпратени от приятели, ако искате бързо и лесно решение ID отидете на забраната опция, промените паролата си сметка, промяна на безопасен режим парола и парола, за да добавите в BIOS и да започнете да се:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ММО на 14, ако не сте го гледам да мисля за нея Само се надявам той расте из един ден LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Повярвайте ми, ако той иска да се видите тези сайтове след това Терес един милиони начини ХЕС ще ги видите, ако бях на ваше име просто покажи го, седи го покажа на тези уебсайтове на майка си, и на баба или дядо, ако има отворен ум и да има "Семейство среща" говори за своите навици и неща, да го направи изключително неприятно ... или просто да му забрани да използват компютъра в дома ти, 1 седмица на интернет страница / снимка / видео намери:), но той също може да имат палав Stuff изтеглени от сайтове или изпратени от приятели, ако искате бързо и лесно решение ID отидат с забраната възможност, да промените паролата си сметка, промяна на безопасен режим парола и парола, за да добавите в BIOS и да започнете да се:) |
|
| |||
| |||
| Той попита дали мога да пуснете сканиране за вируси, че не може да бъде bovvered "LOL. Ще взема калайдисвам после;) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HDMI връзка | haysey9 | Общи Хардуер Чат | 7 | 1-во Oct 2008 13:31 |
| Връзка ARRGHHHH | kudosfish | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 8 ноември 2007 08:18 |
| Нечетно Свързване на издаване | DavidM | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Nov 2007 17:29 |
| Интернет връзка помогне | asuvfr | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 октомври 2007 16:50 |
| Безжична връзка | worthers | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 25-ти септември 2007 11:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |