μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Σύνδεση με PC 2α

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Μαΐου 2008, 05:52
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

My 14 yr παλιά γιος του διαδικτύου για το pc στο δωμάτιό του. Το pc έχει XP Pro SP3. Επί του παρόντος, τόσο ο ίδιος και το PC είναι συνδεδεμένο με το καθαρό μέσω Belkin ADSL Wireless G Router από τα καλώδια (δεν ασύρματα). Η δεύτερη μέρα θ αλιεύονται τον αναζητούν σε χώρους που δεν θα πρέπει να είναι, αλλά όπως γνωρίζει λίγα πράγματα για το pc του δεν αξίζει να μου αλλάζει τις ρυθμίσεις για το PC, καθώς θα πρέπει να καθορίζει μόνο του και πάλι. Έτσι, η ερώτησή μου είναι, μπορώ να περιορίσεις ό, τι αναζήτηση κάτω από τον υπολογιστή μου μέσω του router; Χρησιμοποιώ Ubuntu 8,04 LTS.

Ευχαριστώ.
Old 27ης Μαΐου 2008, 06:31
Ομάδα Δωρητών

Default Σύνδεση με PC 2α

Λοιπόν με XP, αν χρησιμοποιεί IE, αλλά μόνο IE, μπορείτε να ορίσετε τους κωδικούς πρόσβασης για την πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες. Αλλά αυτό μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα, χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 27ης Μαΐου 2008, 08:13
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

Χρησιμοποιεί firefox lol
Old 27ης Μαΐου 2008, 09:17
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ultravnc server για την εγκατάσταση του PC και τον θεατή σχετικά με τα δικά σας, αυτό δεν θα τον σταματήσω από την περιήγηση του shouldn't πράγματα, αλλά να σας επιτρέψει να ελέγξετε σε σχέση με αυτό που κάνει.

αν έχετε Norton Internet Security θα μπορούσατε να ορίσετε ότι μέχρι να επιτρέπεται μόνον τοποθεσίες που το κρίνει εύλογο ir.
Old 27ης Μαΐου 2008, 09:23
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

ή γιατί να μην κάνει τον έναν περιορισμένο χρήστη και ένα δεύτερο λογαριασμό σας να έχουν πρόσβαση μόνο εγώ ότι είναι ένα adminastrator, και αυτό instill http://www1.k9webprotection.com/

Δεν είναι σίγουρος πως αυτό είναι καλό, αλλά αν δεν είναι του adminastrator θα τον σταματήσω χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης, και επίσης να σταματήσει να τον απενεργοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα ελπίζουμε
Old 27ης Μαΐου 2008, 10:00
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

Θα πάρω μια πάνε, αλλά γνωρίζει περισσότερα για το pc από εμένα, που διδάσκουν σε σχολείο του.
Old 27ης Μαΐου 2008, 11:08
Ομάδα Δωρητών

Default Σύνδεση με PC 2α

Πιστέψτε με, αν θέλει να δείτε αυτά τα sites τότε Theres ένα εκατομμύρια τρόπους HES θα τους δείτε, κυρίως πληρεξουσίου τοποθεσίες, αν ήμουν στη θέση σου id μόλις δείτε τον μέχρι, κάθονται τον κάτω αυτές τις ιστοσελίδες για να δείτε τη μητέρα του, και αν υπάρχει επιλογή της ανοικτής πνεύμα και να έχουν μια "οικογενειακή συνάντηση" μιλάμε για πράγματα και συνήθειες του, τον κάνει να εξαιρετικά άβολα ... ή απλά να απαγορεύσει τη χρήση του από τον υπολογιστή στο σπίτι σας, 1 εβδομάδα το δικτυακό τόπο που βρέθηκαν:), αλλά θα μπορούσε επίσης να έχουν το κακό stuff κατεβάσετε από δικτυακούς τόπους ή αποστέλλονται από τους φίλους, αν θέλετε μια γρήγορη και απλή λύση id πάμε με την απαγόρευση επιλογής, αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού, την ασφαλή λειτουργία της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης και να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο BIOS και εκκίνηση:)
Old 27ης Μαΐου 2008, 11:48
Συντονιστής Ομάδας

Default Σύνδεση με PC 2α

ΙΜΟ στα 14, αν δεν είναι αυτό που σας παρακολουθεί το σκέφτομαι
Απλά ελπίζω ότι θα προέλθει από την μία ημέρα lol

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27ης Μαΐου 2008, 12:05
Ομάδα Δωρητών

Default Σύνδεση με PC 2α

Πιστέψτε με, αν θέλει να δείτε αυτά τα sites τότε Theres ένα εκατομμύρια τρόπους HES θα τα δείτε, αν ήμουν στη θέση σου id μόλις δείτε τον μέχρι, κάθονται τον κάτω αυτές τις ιστοσελίδες για να δείτε τη μητέρα του, και επιλογή του αν υπάρχει ανοικτό πνεύμα και έχουν "οικογενειακή συνάντηση" μιλάμε για πράγματα και συνήθειες του, τον κάνει να εξαιρετικά άβολα ... ή απλά να απαγορεύσει τη χρήση του από τον υπολογιστή στο σπίτι σας, 1 εβδομάδα το website / εικόνα / βίντεο που βρέθηκαν:), αλλά θα μπορούσε επίσης να έχουν το κακό stuff κατεβάσετε από δικτυακούς τόπους ή αποστέλλονται από τους φίλους, αν θέλετε μια γρήγορη και απλή λύση id προχωρήσει με την απαγόρευση επιλογής, αλλαγή κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού, την ασφαλή λειτουργία της αλλαγής του κωδικού πρόσβασης και να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο BIOS και εκκίνηση:)
Old 27ης Μαΐου 2008, 14:03
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση με PC 2α

Είναι η ερώτηση εάν θα μπορεί να εκτελέσει έλεγχο ιών όπως ο ίδιος «δεν μπορεί να bovvered 'lol. Θα πάρω μια γανωματής τότε?)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HDMI σύνδεση haysey9 Γενική Συζήτηση Hardware 7 1 Οκτ. 2008 13:31
Σύνδεση ARRGHHHH kudosfish Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 8 Νοε 2007 08:18
Odd Connection Issue DavidM Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 5 Νοε 2007 17:29
Σύνδεση στο Internet βοηθήσει asuvfr Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 7 Οκτ 2007 16:50
Ασύρματη σύνδεση worthers Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 25η Σεπ 2007 11:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.