manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

2. priključak na PC

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2008, 05:52
Member Group

Default 2. priključak na PC

Moj sin 14 god stara ima internet na njegovo računalo u svojoj spavaćoj sobi. Njegov je pc xp pro sp3. U ovom trenutku i ja i njegov pc je spojen na net preko ADSL belkin g bežični usmjerivač by kabeli (nije bežični). Neki dan sam uhvatili ga on gleda na web stranice ne bi trebao biti, ali kako on zna nešto o kom se to ne isplati mi mijenjanje postavki na njegovo računalo će se samo kako je postaviti ih natrag. Dakle moje pitanje je, mogu ograničiti što on browses od dolje moj pc kroz ruter? Koristim ubuntu 8,04 LTS.

Hvala.
Old 27 svi 2008, 06:31
Donatorska Grupa

Pa sa XP, ako se on koristi IE, ali samo IE možete dodijeliti lozinke za pristup određenim web lokacijama. Ali to može biti lako prevladati korištenjem različitih web preglednika.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 27 svi 2008, 08:13
Member Group

On koristi Firefox lol
Old 27 svi 2008, 09:17
Member Group

biste mogli instalirati ultravnc poslužitelj na njegovo računalo i instalirati na vaše gledatelja, to ne bi prestati s pregledavanjem mu ono što bi trebao biti, ali vam omogućuju pregled o tome što on radi.

ako imate Norton Internet Security možete postaviti da se samo web stranice koje omogućuju to smatra opravdanom ir.
Old 27 svi 2008, 09:23
Member Group

ili zašto ne napravite mu ograničena user a drugi račun koji ima pristup samo previše da je adminastrator i uliti ovu http://www1.k9webprotection.com/

ne znam kako da je dobar, ali ako njegov nije adminastrator će zaustaviti ga korištenjem trećine preglednik, a također i zaustaviti ga onemogućite ovaj program izgledno
Old 27 svi 2008, 10:00
Member Group

Ja ću imati ići, ali on zna više o pc-a od mene, oni podučavaju informatiku u njegovoj školi.
Old 27 svi 2008, 11:08
Donatorska Grupa

Vjerujte mi, ako on želi pogledati te stranice onda theres jedan milijun načina hes odlazeći da biste ih pogledali, proxy web stranice uglavnom ako su vam id pravedan pokazati ga, sjedni ga prikazati ove web lokacije na svoju majku, i baba ili deda je otvoren ako postoji nepristran i imati "Obiteljski sastanak" govoriti o njegovim navikama i građa, čine ga izuzetno neudoban ... ili jednostavno mu zabrani korištenje računala u vašem domu, 1 tjedno website naći:), ali je također mogu imati nevaljao stvari preuzeti sa web stranice ili poslane od prijatelja, ako želite brzo i jednostavno rješenje id zabranu ići s opcijom promijeni svoje zaporku, promijenite lozinku sigurnom načinu i dodati lozinku na BIOS i upaliti:)
Old 27 svi 2008, 11:48
Moderator / ica grupe

IMO-u 14 ako se ne gledajući ga vi razmišljate o tome
Samo se nadam da raste iz nje jedan dan lol

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27 svi 2008, 12:05
Donatorska Grupa

Vjerujte mi, ako on želi pogledati te stranice onda theres jedan milijun načina hes odlazeći da biste ih pogledali, ako su vam id pravedan pokazati ga, sjedni ga prikazati ove web lokacije na svoju majku, i baba ili deda je ako postoji otvoren i imati "Obiteljski sastanak" govoriti o njegovim navikama i građa, čine ga izuzetno neudoban ... ili jednostavno mu zabrani korištenje računala u vašem domu, 1 tjedno website / slike / video naći:), ali je također mogu imati nevaljao stvari preuzeti sa web stranice ili poslane od prijatelja, ako želite brzo i jednostavno rješenje ići s id zabrane opciju, promijeni svoje zaporku, promijenite sigurnom načinu lozinku i dodati lozinku na BIOS i upaliti:)
Old 27 svi 2008, 14:03
Member Group

On je pitao ako Ja mogu trčanje virus skandirati što on "ne može biti bovvered 'lol. Ja ću imati kalajisati onda;)
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
HDMI priključak haysey9 General Hardware Chat 7 1. listopad 2008 13:31
Connection ARRGHHHH kudosfish Networking, Modemi & VoIP 1 8. studeni 2007 08:18
Odd Connection Issue DavidM Networking, Modemi & VoIP 1 5. studeni 2007 17:29
Internet priključak pomoć asuvfr Networking, Modemi & VoIP 1 7. listopad 2007 16:50
Bežična veza worthers Networking, Modemi & VoIP 2 25. Ruj 2007 11:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.