![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj sin 14 god stara ima internet na njegovo računalo u svojoj spavaćoj sobi. Njegov je pc xp pro sp3. U ovom trenutku i ja i njegov pc je spojen na net preko ADSL belkin g bežični usmjerivač by kabeli (nije bežični). Neki dan sam uhvatili ga on gleda na web stranice ne bi trebao biti, ali kako on zna nešto o kom se to ne isplati mi mijenjanje postavki na njegovo računalo će se samo kako je postaviti ih natrag. Dakle moje pitanje je, mogu ograničiti što on browses od dolje moj pc kroz ruter? Koristim ubuntu 8,04 LTS. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sa XP, ako se on koristi IE, ali samo IE možete dodijeliti lozinke za pristup određenim web lokacijama. Ali to može biti lako prevladati korištenjem različitih web preglednika.
| |||
| |||
| On koristi Firefox lol |
|
| |||
| |||
| biste mogli instalirati ultravnc poslužitelj na njegovo računalo i instalirati na vaše gledatelja, to ne bi prestati s pregledavanjem mu ono što bi trebao biti, ali vam omogućuju pregled o tome što on radi. ako imate Norton Internet Security možete postaviti da se samo web stranice koje omogućuju to smatra opravdanom ir. |
|
| |||
| |||
| ili zašto ne napravite mu ograničena user a drugi račun koji ima pristup samo previše da je adminastrator i uliti ovu http://www1.k9webprotection.com/ ne znam kako da je dobar, ali ako njegov nije adminastrator će zaustaviti ga korištenjem trećine preglednik, a također i zaustaviti ga onemogućite ovaj program izgledno |
|
| |||
| |||
| Ja ću imati ići, ali on zna više o pc-a od mene, oni podučavaju informatiku u njegovoj školi. |
|
| |||
| |||
| Vjerujte mi, ako on želi pogledati te stranice onda theres jedan milijun načina hes odlazeći da biste ih pogledali, proxy web stranice uglavnom ako su vam id pravedan pokazati ga, sjedni ga prikazati ove web lokacije na svoju majku, i baba ili deda je otvoren ako postoji nepristran i imati "Obiteljski sastanak" govoriti o njegovim navikama i građa, čine ga izuzetno neudoban ... ili jednostavno mu zabrani korištenje računala u vašem domu, 1 tjedno website naći:), ali je također mogu imati nevaljao stvari preuzeti sa web stranice ili poslane od prijatelja, ako želite brzo i jednostavno rješenje id zabranu ići s opcijom promijeni svoje zaporku, promijenite lozinku sigurnom načinu i dodati lozinku na BIOS i upaliti:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO-u 14 ako se ne gledajući ga vi razmišljate o tome Samo se nadam da raste iz nje jedan dan lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Vjerujte mi, ako on želi pogledati te stranice onda theres jedan milijun načina hes odlazeći da biste ih pogledali, ako su vam id pravedan pokazati ga, sjedni ga prikazati ove web lokacije na svoju majku, i baba ili deda je ako postoji otvoren i imati "Obiteljski sastanak" govoriti o njegovim navikama i građa, čine ga izuzetno neudoban ... ili jednostavno mu zabrani korištenje računala u vašem domu, 1 tjedno website / slike / video naći:), ali je također mogu imati nevaljao stvari preuzeti sa web stranice ili poslane od prijatelja, ako želite brzo i jednostavno rješenje ići s id zabrane opciju, promijeni svoje zaporku, promijenite sigurnom načinu lozinku i dodati lozinku na BIOS i upaliti:) |
|
| |||
| |||
| On je pitao ako Ja mogu trčanje virus skandirati što on "ne može biti bovvered 'lol. Ja ću imati kalajisati onda;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HDMI priključak | haysey9 | General Hardware Chat | 7 | 1. listopad 2008 13:31 |
| Connection ARRGHHHH | kudosfish | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. studeni 2007 08:18 |
| Odd Connection Issue | DavidM | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. studeni 2007 17:29 |
| Internet priključak pomoć | asuvfr | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. listopad 2007 16:50 |
| Bežična veza | worthers | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 25. Ruj 2007 11:44 |
| Thread Tools | |
| |