![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| My 14 yr régi fiú már az interneten, aki az ő hálószoba db. A számítógép XP Pro SP3. Abban a pillanatban, mind magam, és a PC csatlakozik a nettó keresztül Belkin ADSL g vezeték nélküli router a kábel (nem a vezeték nélküli). A minap kaptam rá nézett oldalak ő nem kell, de tudja, egy kicsit körül számítógép nem éri meg a változó a beállításokat a pc ahogy majd csak meg őket vissza. Szóval a kérdésem az, tudok korlátozhatják azt, amit az én browses db lent a router? I use Ubuntu 8.04 LTS. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát az XP, ha használ IE, IE, de csak akkor adhatja jelszavak hozzáférést egyes weboldalakon. De ez könnyen áthidalják segítségével különböző webböngészőre.
| |||
| |||
| Ő használ Firefox lol |
|
| |||
| |||
| akkor telepítse ultravnc szerver saját PC és telepítse a nézőt a tied, ez nem állítja meg a böngészéshez amit kellet volna lenni, de lehetővé teszik, hogy ki ellenőrzi, hogy mit is csinál. Ha van Norton Internet Security meg tudná meg, hogy akár csak lehetővé teszi, hogy az oldalak úgy ir ésszerű. |
|
| |||
| |||
| vagy miért nem teszik meg egy korlátozott felhasználó számla és egy második, már csak azt is, hogy hozzáférhessenek a adminastrator, és ezen belenevel http://www1.k9webprotection.com/ nem biztos, hogy jó, hogy van, de ha ő nem adminastrator majd megállítani egy harmadik böngésző segítségével, és állítsa meg kikapcsolni ezt a programot remélhetőleg |
|
| |||
| |||
| Én is megyek, de többet tud a számítógép, mint én, akkor azt tanítja az iskolából. |
|
| |||
| |||
| Hidd el, ha azt akarja, hogy véleménye szerint e helyszíneken, majd ott egy millió módon HES fog Megtekintésükhöz, proxy területek főként, ha én is csak azt mutatják meg azonosítóját fel, ülj le azt mutatják, hogy ezek a weboldalak anyját, és nagyszüleik, ha nyitott gondolkodó és a "családi találkozó" beszéljünk a szokások, meg ilyesmi, a rendkívül kényelmetlen neki ... tilalmat, vagy csak rá, hogy használja a számítógépet otthonában, 1 hét egy honlapon találtam:) de ő is a rossz dolgok letöltött oldalak vagy küldött barátok, ha a gyors és egyszerű megoldás id el a tilalmat a lehetőséggel, megváltoztatni a fiók jelszavát, módosíthatja a safe mode jelszót, és adjunk hozzá egy jelszót, hogy a BIOS-ban induló:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO-14-ha nem nézed meg gondolsz róla Csak remélem, hogy nő ki belőle egy nap lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Hidd el, ha azt akarja, hogy véleménye szerint e helyszíneken, majd ott egy millió módon HES megy megnézheti őket, ha a te id éppen azt mutatják fel, ülj le azt mutatják, hogy ezek a weboldalak anyját, és nagyszüleik ha nyitott gondolkodású, és a "családi találkozó" beszéljünk a szokások, meg ilyesmi, a rendkívül kényelmetlen neki ... tilalmat, vagy csak rá, hogy használja a számítógépet otthonában, 1 hét egy honlap / kép / videó találtam:) de ő is a rossz dolgok letöltött oldalak vagy küldött barátok, ha a gyors és egyszerű megoldás id megyek A tilalom a lehetőség, módosítsa a fiók jelszavát, módosíthatja a safe mode jelszót, és adjunk hozzá egy jelszót, hogy a BIOS-ban induló:) |
|
| |||
| |||
| Õ kérte, ha lehet futtatni víruskeresési mert "nem lehet bovvered" lol. Majd egy üstfoltozó majd;) |