![]() |
|
| |||
| |||
| 14 yr הישן שלי יש את הבן שלו על אינטרנט PC בחדר השינה שלו. PC שלו היא XP Pro SP3. נכון לעכשיו הן את עצמי ואת המחשב מחובר וטנ belkin באמצעות ADSL על ידי נתב אלחוטי G כבלים (לא אלחוטי). לפני כמה ימים תפסתי אותו מסתכל אתרים הוא לא אמור להיות, אבל כמו שהוא יודע קצת על המחשב של זה לא שווה לי לשנות את ההגדרות על המחשב שלו כמו שהוא יהיה רק להגדיר אותם בחזרה. אז השאלה שלי היא, האם אני יכול להגביל את מה שהוא browses מ PC שלי למטה דרך נתב? אני משתמש Ubuntu 8.04 LTS. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב עם XP, אם הוא משתמש ב-IE, אלא רק את IE תוכל להקצות את סיסמאות גישה לאתרי אינטרנט מסוימים. אבל זה ניתן להתגבר בקלות באמצעות דפדפן אינטרנט אחר.
| |||
| |||
| הוא משתמש ב-Firefox LOL |
|
| |||
| |||
| אתה יכול להתקין על השרת שלו ultravnc PC ולהתקין את הצופה על שלך, זה לא היה לעצור אותו מן הגלישה דברים shouldn't להיות, אבל הוא מאפשר לך לבדוק על מה הוא עושה. אם יש לך Norton Internet Security אתה יכול להגדיר את זה רק כדי לאפשר האתרים IR חושב שזה סביר. |
|
| |||
| |||
| או מדוע לא להפוך אותו משתמש מוגבל ועל חשבון שני אתה רק צריך לגשת גם כי הוא adminastrator, וכן להנחיל את זה http://www1.k9webprotection.com/ לא בטוח עד כמה טוב כי הוא שלו, אבל אם היא לא תעצור את זה adminastrator אותו באמצעות הדפדפן השלישי, וגם לו להפסיק השבתת תוכנית זו בתקווה |
|
| |||
| |||
| אמסר לנסות אבל הוא יודע יותר לגבי PC's ממה שאני עושה, הם מלמדים את זה בבית הספר שלו. |
|
| |||
| |||
| תאמין לי, אם הוא רוצה להציג את האתרים הללו ולאחר מכן theres של מיליוני דרכים hes הולך לצפות בהם, בעיקר אתרי ה-proxy, אם הייתי מזהה אותך רק להראות אותו, לשבת אותו להראות שהאתרים הללו אמו, ואת של סבא או סבתא, אם יש לפתוח אפק ו יש "מפגש משפחתי" לדבר על הרגלי שלו וכאלה, תגרום לו מאוד לא נוח ... או פשוט להחרים אותו מלהשתמש במחשב שלך בבית, 1 שבוע למצוא לכל אתר:) אבל הוא יכול גם להיות רע דברים שהורדת מאתרים או שלחו מחברים, אם אתה רוצה פתרון מהיר ופשוט ללכת עם תעודת להחרים את האפשרות, לשנות את הסיסמה של חשבון, לשנות את מצב בטוח סיסמה ולהוסיף סיסמה ל-BIOS ולהתחיל למעלה:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO בשעה 14, אם הוא לא צופה את זה אתה חושב על זה רק מקווה שהוא לא גדל על זה ביום אחד LOL
|
| |||
| |||
| תאמין לי, אם הוא רוצה להציג את האתרים הללו ולאחר מכן theres של מיליוני דרכים hes הולך לצפות בהם, אם הייתי מזהה אותך רק להראות אותו, לשבת אותו להראות שהאתרים הללו אמו, ואת של סבא או סבתא, אם יש לפתוח אפק ו יש "מפגש משפחתי" לדבר על הרגלי שלו וכאלה, תגרום לו מאוד לא נוח ... או פשוט להחרים אותו מלהשתמש במחשב שלך בבית, 1 בשבוע לכל אתר / תמונה / וידאו נמצא:) אבל הוא יכול גם להיות רע דברים שהורדת מאתרים או שלחו מחברים, אם אתה רוצה פתרון מהיר ופשוט ללכת עם תעודות להחרים את אפשרות לשנות את הסיסמה של חשבון, לשנות את מצב בטוח סיסמה ולהוסיף סיסמה ל-BIOS ולהתחיל למעלה:) |
|
| |||
| |||
| הוא שאל אם אני יכול להריץ סריקת וירוסים כפי שהוא לא יכול להיות bovvered 'LOL. אמסר פחה על כך;) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חיבור HDMI | haysey9 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | ב -1 אוקטובר 2008 13:31 |
| חיבור ARRGHHHH | kudosfish | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 8 נובמבר 2007 08:18 |
| חיבור מוזר גליון | DavidM | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 17:29 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| חיבור אלחוטי | worthers | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 25 ספטמבר 2007 11:44 |
| שרשרת כלים | |
| |