![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| My 14 yr old son turi savo PC jo miegamasis internete. Jo PC XP Pro SP3. Tuo metu tiek save ir savo PC prijungtas prie neto per BELKIN ADSL Wireless Router pagal kabeliai (ne belaidį). Kitą dieną i jo sugauti ieško svetainėse jis neturėtų būti, bet jis žino nedaug apie PC tai ne verta man keisti parametrus savo pc jis bus nustatytas tik juos atgal. Taigi, mano klausimas yra, ar galiu apriboti tai, ką jis žiūrint iš mano PC žemyn per maršrutizatorių? Aš naudoju Ubuntu 8.04 LTS. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai su XP, jei jis naudoja IE, bet tik IE galite priskirti slaptažodžiai prieigos prie tam tikrų tinklalapių. Bet tai galima lengvai pašalinti naudojant kitą interneto naršyklę.
| |||
| |||
| Jis naudoja Firefox lol |
|
| |||
| |||
| galite įdiegti UltraVNC serverį savo kompiuteryje ir įdiekite į Jūsų žiūrovas tai ne sustabdyti jį nuo naršymo ką jis shouldn't būti bet leidžia jums patikrinti, ką jis daro. Jei turite Norton Internet Security galite nustatyti, kad ne tik leisti, kad mano svetainės ir protingą. |
|
| |||
| |||
| arba kodėl ne padaryti jį tik vartotojo ir antrąją sąskaitą, jums gali susipažinti tik per tai adminastrator ir įteigti tai http://www1.k9webprotection.com/ nežinote, kaip gerai, kad yra, bet jei jo nėra adminastrator jis nustos jį naudoti trečiajai naršyklė, taip pat sustabdyti jį išjungti šią programą tikimasi |
|
| |||
| |||
| I'll have a go, bet jis žino daugiau apie PC nei aš, jie moko jį savo mokykloje. |
|
| |||
| |||
| Patikėkite, jei nori pamatyti šiuose tinklapiuose tada Theres milijonai būdų HES ketina jas peržiūrėti, Proxy sites dažniausiai, jeigu aš būčiau jūsų ID Tiesiog parodykite jį, jo struktūra, nustatantis parodyti šias svetaines į savo motinos ir senelių, jei atvira pažiūrų ir turėti "šeimos susitikimas" pasakoja apie savo įpročius, ir kita, kad jam labai nemalonus ... arba tiesiog uždrausti jį naudoti kompiuterį savo namuose, 1 savaitė vienam svetainėje: buvo rasta), bet jis taip pat galėjo Naughty Stuff atsisiųsti iš svetainės, arba siunčiami iš draugų, jei norite, greitas ir paprastas sprendimas ID eiti su draudimo variantą, pakeisti savo sąskaitos slaptažodį, pakeisti Safe Mode slaptažodį ir įdėti slaptažodį BIOS ir pradėti:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO ne 14, jei jums tai negalima žiūrėti tai galvojate apie tai Tik tikiuosi jis kyla iš to vieną dieną lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Patikėkite, jei nori pamatyti šiuose tinklapiuose tada Theres milijonai būdų HES ketina jas peržiūrėti, jeigu aš būčiau jūsų ID Tiesiog parodykite jį, jo struktūra, nustatantis parodyti šias svetaines į savo motinos ir senelių, jei atviri ir turi "šeimos susitikimas" pasakoja apie savo įpročius, ir kita, kad jam labai nemalonus ... arba tiesiog uždrausti jį naudoti kompiuterį savo namuose, 1 savaitė už svetainės / foto / video: buvo rasta), bet jis taip pat galėjo Naughty Stuff atsisiųsti iš svetainės, arba siunčiami iš draugų, jei norite, greitas ir paprastas sprendimas ID eiti su draudimas galimybė pakeisti savo slaptažodį sąskaitą, keisti Safe Mode slaptažodį ir įdėti slaptažodį BIOS ir pradėti:) |
|
| |||
| |||
| Jis paklausė, ar aš galiu paleisti virus scan, kaip jis "negali būti bovvered" lol. I'll have Taisome tada;) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HDMI jungtį | haysey9 | General Hardware Chat | 7 | 1 spalis 2008 13:31 |
| Ryšio ARRGHHHH | kudosfish | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 8, 2007 08:18 |
| Odd Ryšio numeris | DavidM | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 lapkritis, 2007 17:29 |
| Internetas Pagalba | asuvfr | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 spalis 2007 16:50 |
| Belaidis ryšys | worthers | Networking, Modems & VoIP | 2 | 25 rugsėjis 2007 11:44 |
| Temos įrankiai | |
| |