![]() |
|
| |||
| |||
| Mana 14 g. vecs dēls ir internetā par viņa pc savā guļamistabā. Viņa dators ir XP Pro SP3. Tajā brīdī gan sevi un savu datoru ir izveidots savienojums ar tīklu, izmantojot BELKIN ADSL wireless g router pa kabeļiem (izņemot bezvadu). Otro dienu i nozvejotas viņš meklē vietās, viņam nevajadzētu būt, bet kā viņš zina nedaudz par datora tas nav vērts man mainās uz iestatījumiem savu pc, jo viņš būs vienīgais, kas viņus. Tātad mans jautājums ir, vai es varu ierobežot, ko viņš pārlūko no mana pc lejā caur router? I use ubuntu 8,04 LTS. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arī ar XP, ja viņš lieto IE, bet tikai IE varat uzticēt paroles, lai piekļūtu noteiktiem websites. Bet to var viegli pārvarēt, izmantojot dažādas interneta pārlūkprogrammas.
| |||
| |||
| Viņš izmanto Firefox lol |
|
| |||
| |||
| Jūs varat instalēt ultravnc serveris uz sava datora un instalēt skatītājs par cieņu, tas nav viņu apturēt no pārlūkošanas ko viņš shouldn't būt, bet ļauj jums pārbaudīt uz ko viņš dara. ja Jums ir Norton Internet Security jūs varētu noteikt, ka līdz pat pieļauj tikai lapas, kuras tā uzskata, ir pamatoti. |
|
| |||
| |||
| vai kāpēc nevar darīt viņam tikai lietotājs un otru kontu, ir piekļuve tikai tiem arī, ka ir adminastrator, un instill šo http://www1.k9webprotection.com/ neesat pārliecināts, cik labi, ka ir tikai tad, ja viņa nav adminastrator tas viņu apturēt izmantojot trešās pārlūku, un arī viņu apturēt atspējojot šo programmu, cerams |
|
| |||
| |||
| Es ņemšu iet, bet viņš zina vairāk par datora, nevis darīt, viņi māca IT savā skolā. |
|
| |||
| |||
| Ticiet man, ja viņš vēlas apskatīt šīs vietas tad theres miljoniem veidi HES dodas apskatīt tos proxy vietas galvenokārt, ja es jūs id tikai viņam parādīt up, sit Viņu parādīt šīs tīmekļa vietnes, lai viņa māti, un vecvecāku ja ir atvērts domājoši un ir "ģimenes sanāksmē" runāt par viņa ieradumiem un stuff, padara viņu ārkārtīgi neērti ... vai vienkārši aizliegt viņam izmantot datoru savā mājā, 1 nedēļu uz tīmekļa vietne atrodama:), bet viņš var arī būt nerātns stuff lejupielādēt no vietnes vai nosūtīti no draugiem, ja jūs vēlaties ātrs un vienkāršs risinājums id iet ar aizliegumu iespēju mainīt sava konta paroli, nomainiet drošais režīms paroli un pievienot paroli, lai BIOS izveide un dibināšana:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SJO 14, ja jums nav to skatīties tu domā par to Tikai ceru, ka viņš pieaug no tā vienu dienu lol
|
| |||
| |||
| Ticiet man, ja viņš vēlas apskatīt šīs vietas tad theres miljoniem veidi HES dodas apskatīt tos, ja es jūs id tikai viņam parādīt up, sit Viņu parādīt šīs tīmekļa vietnes, lai viņa māti, un vecvecāku ja ir brīvs no aizspriedumiem un ir "ģimenes sanāksmē" runāt par viņa ieradumiem un stuff, padara viņu ārkārtīgi neērti ... vai vienkārši aizliegt viņam izmantot datoru savā mājā, 1 nedēļu uz tīmekļa vietni / foto / video atrast:), bet viņš var arī būt nerātns stuff lejupielādēt no vietnes vai nosūtīti no draugiem, ja jūs vēlaties ātrs un vienkāršs risinājums id go with aizliegums iespēju mainīt savu konta paroli, nomainiet drošais režīms paroli un pievienot paroli, lai BIOS izveide un dibināšana:) |
|
| |||
| |||
| Viņš lūdza, ja es nevaru palaist vīrusu skenēšanu, jo viņš "nevar bovvered" lol. Es ņemšu lodēt tad;) |
![]() |
|
| Bookmarks |