![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu vechi de 14 yr fiul are internet pe PC-ul in dormitor. PC-ul lui este XP Pro SP3. În momentul de faţă atât pe mine şi pe PC-ul sunt conectate la net, printr-un belkin adsl router wireless g de cabluri (nu wireless). În altă zi am prins-l uita la site-urile de el nu ar trebui să fie, dar ca el nu ştie un pic despre PC-ul lui nu este în valoare de mine schimba setările de pe PC-ul ca sa va stabili doar inapoi. Deci, întrebarea mea este, pot limita ceea ce el a browses de la PC-ul meu de jos prin router? Eu folosesc Ubuntu 8.04 LTS. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, cu XP, daca el foloseste IE, dar numai IE puteţi aloca parole pentru a accesa anumite site-uri web. Dar acest lucru poate fi uşor depăşite prin diferite folosind un browser Web.
| |||
| |||
| El foloseşte Firefox lol |
|
| |||
| |||
| ai putea instala ultravnc server pe PC-ul şi instalaţi Viewer de pe a ta, acest lucru nu-l opresc de la navigarea lucruri shouldn't fi el, dar vă permite să verificaţi până la ceea ce este de făcut. dacă aveţi Norton Internet Security aţi putea stabili că, până la site-uri care permit doar el crede că ir rezonabil. |
|
| |||
| |||
| sau de ce nu-l face un utilizator şi un al doilea cont, trebuie doar să aibă acces prea că este o adminastrator, şi acest inculca http://www1.k9webprotection.com/ nu sunt sigur cât de bună este că în cazul său, dar nu este o adminastrator-l va opri folosind un browser treia şi, de asemenea, să-l opresc dezactivarea acestui program, sperăm, |
|
| |||
| |||
| Voi avea un du-te, dar el nu ştie mai multe despre calculator decat mine, le preda la scoala lui. |
|
| |||
| |||
| Crede-mă, dacă vrea să vizualizaţi aceste site-uri apoi o theres milioane moduri Hes de gând să le vizualiza, proxy site-uri mai ales, dacă aş fi în locul tău id doar show-l, stai cu el arăta aceste site-uri web pentru a mamei sale, şi bunici, dacă nu este deschisă de minte şi să aibă o "reuniune de familie" vorbesc despre obiceiurile sale şi alte chestii, a face pe el extrem de incomode ... sau pur si simplu sa-l ban de la folosirea calculatorului în casa ta, 1 săptămâni găsit pe site-ul:), dar el ar putea avea, de asemenea, de lucruri imorale sau descărcate de pe site-urile trimise de la prieteni, dacă doriţi o soluţie simplă şi rapidă id merge cu interdicţia opţiune, schimba parola contului, schimba modul de siguranţă şi parola adăugaţi o parolă pentru a BIOS-ul şi începe:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OMI la 14, dacă nu te uiţi la ea se gândesc la ea Doar spera el creste din el o zi lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Crede-mă, dacă vrea să vizualizaţi aceste site-uri apoi o theres milioane moduri Hes de gând să le vizualiza, dacă aş fi în locul tău id doar show-l, stai cu el arăta aceste site-uri web pentru a mamei sale, şi bunici, dacă nu este deschis de minte şi să aibă un "reuniune de familie" vorbesc despre obiceiurile sale şi alte chestii, a face pe el extrem de incomode ... sau pur si simplu sa-l ban de la folosirea calculatorului în casa ta, 1 săptămâni pe site-ul / imagine / video găsite:), dar el ar putea avea, de asemenea, de lucruri imorale sau descărcate de pe site-urile trimise de la prieteni, dacă doriţi o soluţie simplă şi rapidă id merge cu interdicţia opţiune, şi schimba parola contului, schimba modul de siguranţă şi parola adăugaţi o parolă pentru a BIOS-ul şi începe:) |
|
| |||
| |||
| El a întrebat dacă i se poate executa un virus de scanare ca el "nu poate fi bovvered" lol. Voi avea o cositori apoi;) |