мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

2. порт на ПЦ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 сви 2008, 05:52
Мембер Гроуп

Мој син 14 год стара има интернет на његово рачунар у својој спаваћој соби. Његов је пц ксп про сп3. У овом тренутку и ја и његов пц је спојен на нет преко АДСЛ Белкин г радио усмјеривач бы каблови (није радио). Неки дан сам ухватили га он гледа на уеб странице не би требао бити, али како он зна нешто о ком се то не исплати ми мијењање поставки на његово рачунар ће се само како је поставити их назад. Дакле моје питање је, могу ограничити што он броусес од доле мој пц кроз рутери? Користим убунту 8,04 ЛТС.

Хвала.
Old 27 сви 2008, 06:31
Донаторска Група

Па са КСП, ако се он користи ИЕ, али само ИЕ можете доделити лозинке за приступ одређеним Уеб локацијама. Али то може бити лако превазићи коришћењем различитих веб прегледача.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 27 сви 2008, 08:13
Мембер Гроуп

Он користи Фирефокс лол
Old 27 сви 2008, 09:17
Мембер Гроуп

бисте могли да инсталирате ултравнц сервер на његово рачунар и инсталирате на ваше гледалаца, то не би престати са прегледањем му оно што би требао бити, али вам омогућавају преглед о томе шта он ради.

ако имате Нортон Интернет Сецуриты можете поставити да се само уеб странице које омогућавају то сматра оправданом ир.
Old 27 сви 2008, 09:23
Мембер Гроуп

или зашто не направите му ограничена усер а други налог који има приступ само превише да је админастратор и улити ову хттп://ууу1.к9уебпротецтион.цом/

не знам како да је добар, али ако његов није админастратор ће зауставити га коришћењем трећине прегледач, а такође и зауставити га онемогућите овај програм надајмо
Old 27 сви 2008, 10:00
Мембер Гроуп

Ја ћу имати да иде, али он зна више о пц-а од мене, они подучавају информатику у његовој школи.
Old 27 сви 2008, 11:08
Донаторска Група

Верујте ми, ако он жели погледати те странице онда Тхереса један милион начина хес идући да бисте их видели, проксы уеб странице углавном ако су вам ид праведан показати га, седни га прикаже ове веб локације на своју мајку, и баба или деда је отворен ако постоји непристрасан и да има "Породични састанак" говорити о његовим навикама и грађа, чине га изузетно неудобан ... или једноставно му забрани коришћење рачунара у вашем дому, 1 недељно уебсите наћи:), али је такође могу имати неваљала ствари преузети са уеб странице или послате од пријатеља, ако желите да брзо и једноставно решење ид забрану ићи са опцијом промени лозинку, промените лозинку безбедном начину и додати лозинку на БИОС и упалити:)
Old 27 сви 2008, 11:48
Модератор / ица групе

ИМО-у 14 ако се не гледајући га ви размишљате о томе
Само се надам да расте из ње један дан лол

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 27 сви 2008, 12:05
Донаторска Група

Верујте ми, ако он жели погледати те странице онда Тхереса један милион начина хес идући да бисте их видели, ако су вам ид праведан показати га, седни га прикаже ове веб локације на своју мајку, и баба или деда је ако постоји отворен и да има "Породични састанак" говорити о његовим навикама и грађа, чине га изузетно неудобан ... или једноставно му забрани коришћење рачунара у вашем дому, 1 недељно уебсите / слике / видео наћи:), али је такође могу имати неваљала ствари преузети са уеб странице или послате од пријатеља, ако желите да брзо и једноставно решење ићи са ид забране опцију, промени лозинку, промените безбедном начину лозинку и додати шифру на БИОС и упалити:)
Old 27 сви 2008, 14:03
Мембер Гроуп

Он је питао ако Ја могу трчање вирус помно што он "не може бити бовверед 'лол. Ја ћу имати калајисати онда;)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц