![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој син 14 год стара има интернет на његово рачунар у својој спаваћој соби. Његов је пц ксп про сп3. У овом тренутку и ја и његов пц је спојен на нет преко АДСЛ Белкин г радио усмјеривач бы каблови (није радио). Неки дан сам ухватили га он гледа на уеб странице не би требао бити, али како он зна нешто о ком се то не исплати ми мијењање поставки на његово рачунар ће се само како је поставити их назад. Дакле моје питање је, могу ограничити што он броусес од доле мој пц кроз рутери? Користим убунту 8,04 ЛТС. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па са КСП, ако се он користи ИЕ, али само ИЕ можете доделити лозинке за приступ одређеним Уеб локацијама. Али то може бити лако превазићи коришћењем различитих веб прегледача.
| |||
| |||
| Он користи Фирефокс лол |
|
| |||
| |||
| бисте могли да инсталирате ултравнц сервер на његово рачунар и инсталирате на ваше гледалаца, то не би престати са прегледањем му оно што би требао бити, али вам омогућавају преглед о томе шта он ради. ако имате Нортон Интернет Сецуриты можете поставити да се само уеб странице које омогућавају то сматра оправданом ир. |
|
| |||
| |||
| или зашто не направите му ограничена усер а други налог који има приступ само превише да је админастратор и улити ову хттп://ууу1.к9уебпротецтион.цом/ не знам како да је добар, али ако његов није админастратор ће зауставити га коришћењем трећине прегледач, а такође и зауставити га онемогућите овај програм надајмо |
|
| |||
| |||
| Ја ћу имати да иде, али он зна више о пц-а од мене, они подучавају информатику у његовој школи. |
|
| |||
| |||
| Верујте ми, ако он жели погледати те странице онда Тхереса један милион начина хес идући да бисте их видели, проксы уеб странице углавном ако су вам ид праведан показати га, седни га прикаже ове веб локације на своју мајку, и баба или деда је отворен ако постоји непристрасан и да има "Породични састанак" говорити о његовим навикама и грађа, чине га изузетно неудобан ... или једноставно му забрани коришћење рачунара у вашем дому, 1 недељно уебсите наћи:), али је такође могу имати неваљала ствари преузети са уеб странице или послате од пријатеља, ако желите да брзо и једноставно решење ид забрану ићи са опцијом промени лозинку, промените лозинку безбедном начину и додати лозинку на БИОС и упалити:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИМО-у 14 ако се не гледајући га ви размишљате о томе Само се надам да расте из ње један дан лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Верујте ми, ако он жели погледати те странице онда Тхереса један милион начина хес идући да бисте их видели, ако су вам ид праведан показати га, седни га прикаже ове веб локације на своју мајку, и баба или деда је ако постоји отворен и да има "Породични састанак" говорити о његовим навикама и грађа, чине га изузетно неудобан ... или једноставно му забрани коришћење рачунара у вашем дому, 1 недељно уебсите / слике / видео наћи:), али је такође могу имати неваљала ствари преузети са уеб странице или послате од пријатеља, ако желите да брзо и једноставно решење ићи са ид забране опцију, промени лозинку, промените безбедном начину лозинку и додати шифру на БИОС и упалити:) |
|
| |||
| |||
| Он је питао ако Ја могу трчање вирус помно што он "не може бити бовверед 'лол. Ја ћу имати калајисати онда;) |