![]() |
|
| |||
| |||
| Benim 14 yıl yaşlı oğlu onun kendi yatak odasında bilgisayarda internet var. Onun PC Pro XP SP3 olduğunu. Hem kendim ve PC net için kablolar bir Belkin Wireless G ADSL Router üzerinden bağlıyken (kablosuz değil an) At. Geçen gün onu sitelerinde o gerektiğini arıyor, ancak yakalanmış gibi küçük bir PC hakkında bana değer üzerindeki ayarları değiştirerek değil bilir onun pc sadece onları geri almak olacaktır. Benim sorum, i benim adet alt kattan yönlendirici üzerinden ne gözatabilir kısıtlayabilirsiniz? Ben Ubuntu 8,04 LTS kullanın. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki XP ile, eğer IE kullanır, ancak belirli web sitelerine erişmek için şifreler atayabilirsiniz IE. Ama bu kolay bir web tarayıcısı kullanarak üstesinden olabilir.
| |||
| |||
| O ateş lol kullanır |
|
| |||
| |||
| Onun PC ve senin üzerinde izleyiciye yüklerseniz, bu o olmak shouldn't ama o ne yapıyor üzerinde kontrol sağlayacak şeyler tarama onu durdurmak değil edeceğini ultravnc yükleme olabilir. Eğer bunu sadece IR mantıklı düşünüyor sitelere izin ayarlı olabilir Norton Internet Security kullanıyorum. |
|
| |||
| |||
| veya neden onu sınırlı kullanıcı ve ikinci bir hesap sadece çok bir adminastrator olduğunu erişemiyorsanız, yapmaz ve bu aşılamak http://www1.k9webprotection.com/ nasıl yani iyi ama eğer onun onu üçüncü bir tarayıcı kullanmayı durdurmak bir adminastrator, ve umarım bu programı devre dışı bırakarak onu durdurmak değil |
|
| |||
| |||
| Bir git ama bilgisayar Ben daha hakkında en çok bilgi var, bunlar onun okula BT öğretmek olacaktır. |
|
| |||
| |||
| İnan bana, eğer bu siteleri görmek istiyorsa onları görmek için gidiyorum HES bir milyonlarca yolu Theres, proxy siteler, ben size sadece onu göster, aşağı onu oturup kimliği annesi için bu web sitelerini göstermek ve varsa açık büyükbaba veya büyükanne's fikirli ve alışkanlıkları falan "hakkında konuşmak, onu son derece rahatsız olun ... bir aile toplantısı var ya da sadece ev, web sitesi başına 1 hafta bulunan bilgisayarı kullanarak: onu yasağı) ama aynı zamanda kötü şeyler sitelerinden indirdiğiniz veya arkadaşlar gönderilen, eğer yasağı seçeneği ile devam kimliği hızlı ve basit bir çözüm istiyorsanız, , güvenli mod şifresini değiştirmek ve BIOS için bir şifre eklemek ve başlangıç kendi şifrenizi değiştirin:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IMO 14 Eğer bu konuda düşünce onu izlerken değil Sadece o bir gün lol dışında büyüyen umut
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| İnan bana, eğer bu siteleri görmek istiyorsa onları görmek için gidiyorum HES bir milyonlarca yolu Theres, ben size sadece onu göster, aşağı onu oturup kimliği annesi için bu web sitelerini göstermek ve varsa açık fikirli ve varsa büyükbaba veya büyükanne's "aile toplantısı" alışkanlıklarını ve şeyler hakkında konuşmak, onu son derece rahatsız olun ... ya da sadece ev, web sitesi başına 1 hafta / resim / video bulundu bilgisayarı kullanarak: onu yasağı) ama aynı zamanda kötü şeyler sitelerinden indirdiğiniz veya arkadaşlar gönderilen, eğer birlikte kimliği hızlı ve basit bir çözüm istiyorum yasağın seçeneği, güvenli mod şifresini değiştirmek ve BIOS için bir şifre eklemek ve başlangıç kendi şifrenizi değiştirin:) |
|
| |||
| |||
| Bir virüs tarama çalıştırabilirsiniz olarak o 'bovvered olamaz O lol sorular's. O zamanlar tamircilik olur;) |
![]() |
|
| Bookmarks |