менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до ПК 2

Reply

Різьба Інструменти
Old
Член групи

Мои 14 року син має доступ до інтернету через його персональний комп'ютер в його спальні. Його комп'ютер XP Pro SP3. На даний момент і себе, і його комп'ютер підключений до чистої через ADSL Belkin Wireless G Router за допомогою кабелів (не бездротової). Другий день я зловив його дивлячись на сайтах він не повинен бути, але так як він знає, трохи про ПК, що не варто мені змінивши установки на своєму комп'ютері, як він буде тільки встановити їх назад. Так що моє запитання, чи можна обмежити те, що він переглядає з мого ПК вниз через маршрутизатор? Я використовую Ubuntu 8.04 LTS.

Спасибо.
Old
Донор групи

Ну з XP, якщо він використовує IE, але тільки, тобто ви можете призначити паролі для доступу до певних веб-сайтів. Але це можна було б легко вирішити за допомогою іншого веб-браузера.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old
Член групи

Він використовує Firefox LOL
Old
Член групи

Ви можете встановити крайній сервер на його комп'ютер і встановити на ваш перегляду, це не зупинить його від перегляду, що він shouldn't бути, але дозволяє перевірити на те, що він робить.

Якщо у вас є Нортон безпеки Інтернету можна встановити, що до дозволити тільки сайти, які він вважає розумними ДВ.
Old
Член групи

або чому б не зробити його обмежених користувачів, а друге обліковий запис має доступ тільки, що це занадто adminastrator і прищепити цим http://www1.k9webprotection.com/

Чи не знаю, як це добре, але якщо його не adminastrator вона зупинить його використання третіми браузера, а також зупинити його відключити цю програму сподіватися
Old 27 травня 2008, 10:00
Член групи

Мені доведеться піти, але він знає більше про ПК, ніж я, вони вчать її в його школі.
Old 27 травня 2008, 11:08
Донор групи

Повірте мені, якщо він хоче, щоб переглянути ці сайти то Theres мільйони способів ГЕС буде розглядати їх, проксі-сайтів в основному, If I Were You ID просто показати йому, вгору, вниз сидіти йому показати ці веб-сайти для його матері, дідусі та бабусі, і якщо існує відкритий однодумців і "сімейні зустрічі" говорити про свої звички та інше, роблять його вкрай незручним ... або просто заборонити йому використовувати комп'ютер у вашому будинку, 1 тиждень на сайт знайшов:), але він міг би також Naughty Stuff скачати з сайтів або відправлені з друзями, якщо ви хочете одержати швидкий і простий ID рішення йти з забороною варіант, змінити свій пароль облікового запису, зміна пароля безпечний режим і встановити пароль на BIOS і запуску:)
Old 27 травня 2008, 11:48
Модератор групи

ІМО на 14, якщо ви не дивіться це ви думаєте про це
Просто сподіваюся, що він росте з неї один день LOL

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 травня 2008, 12:05
Донор групи

Повірте мені, якщо він хоче, щоб переглянути ці сайти то Theres мільйони способів ГЕС буде розглядати їх, якщо б ви були ID просто показати йому, вгору, вниз сидіти йому показати ці веб-сайти для його матері, дідусі та бабусі, і якщо є відкритим свідомістю і "сімейної зустрічі" говорити про свої звички та інше, роблять його вкрай незручним ... або просто заборонити йому використовувати комп'ютер у вашому будинку, 1 тиждень на сайті / фотографії / відео знайшов:), але він міг би також Naughty Stuff скачати з сайтів або відправлені з друзями, якщо ви хочете одержати швидкий і простий ID рішення йти з Заборона варіант, змінити свій пароль облікового запису, зміна пароля безпечний режим і встановити пароль на BIOS і запуску:)
Old 27 травня 2008, 14:03
Член групи

Він запитав, чи можу я запустити перевірку на віруси, як він "не може бути bovvered 'LOL. Мені доведеться потім лагодити;)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.