![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мои 14 року син має доступ до інтернету через його персональний комп'ютер в його спальні. Його комп'ютер XP Pro SP3. На даний момент і себе, і його комп'ютер підключений до чистої через ADSL Belkin Wireless G Router за допомогою кабелів (не бездротової). Другий день я зловив його дивлячись на сайтах він не повинен бути, але так як він знає, трохи про ПК, що не варто мені змінивши установки на своєму комп'ютері, як він буде тільки встановити їх назад. Так що моє запитання, чи можна обмежити те, що він переглядає з мого ПК вниз через маршрутизатор? Я використовую Ubuntu 8.04 LTS. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну з XP, якщо він використовує IE, але тільки, тобто ви можете призначити паролі для доступу до певних веб-сайтів. Але це можна було б легко вирішити за допомогою іншого веб-браузера.
| |||
| |||
| Він використовує Firefox LOL |
|
| |||
| |||
| Ви можете встановити крайній сервер на його комп'ютер і встановити на ваш перегляду, це не зупинить його від перегляду, що він shouldn't бути, але дозволяє перевірити на те, що він робить. Якщо у вас є Нортон безпеки Інтернету можна встановити, що до дозволити тільки сайти, які він вважає розумними ДВ. |
|
| |||
| |||
| або чому б не зробити його обмежених користувачів, а друге обліковий запис має доступ тільки, що це занадто adminastrator і прищепити цим http://www1.k9webprotection.com/ Чи не знаю, як це добре, але якщо його не adminastrator вона зупинить його використання третіми браузера, а також зупинити його відключити цю програму сподіватися |
|
| |||
| |||
| Мені доведеться піти, але він знає більше про ПК, ніж я, вони вчать її в його школі. |
|
| |||
| |||
| Повірте мені, якщо він хоче, щоб переглянути ці сайти то Theres мільйони способів ГЕС буде розглядати їх, проксі-сайтів в основному, If I Were You ID просто показати йому, вгору, вниз сидіти йому показати ці веб-сайти для його матері, дідусі та бабусі, і якщо існує відкритий однодумців і "сімейні зустрічі" говорити про свої звички та інше, роблять його вкрай незручним ... або просто заборонити йому використовувати комп'ютер у вашому будинку, 1 тиждень на сайт знайшов:), але він міг би також Naughty Stuff скачати з сайтів або відправлені з друзями, якщо ви хочете одержати швидкий і простий ID рішення йти з забороною варіант, змінити свій пароль облікового запису, зміна пароля безпечний режим і встановити пароль на BIOS і запуску:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ІМО на 14, якщо ви не дивіться це ви думаєте про це Просто сподіваюся, що він росте з неї один день LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Повірте мені, якщо він хоче, щоб переглянути ці сайти то Theres мільйони способів ГЕС буде розглядати їх, якщо б ви були ID просто показати йому, вгору, вниз сидіти йому показати ці веб-сайти для його матері, дідусі та бабусі, і якщо є відкритим свідомістю і "сімейної зустрічі" говорити про свої звички та інше, роблять його вкрай незручним ... або просто заборонити йому використовувати комп'ютер у вашому будинку, 1 тиждень на сайті / фотографії / відео знайшов:), але він міг би також Naughty Stuff скачати з сайтів або відправлені з друзями, якщо ви хочете одержати швидкий і простий ID рішення йти з Заборона варіант, змінити свій пароль облікового запису, зміна пароля безпечний режим і встановити пароль на BIOS і запуску:) |
|
| |||
| |||
| Він запитав, чи можу я запустити перевірку на віруси, як він "не може бути bovvered 'LOL. Мені доведеться потім лагодити;) |