![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao dobra ideja: D
| |||
| |||
| investirati u keylogger? imaju dokaze u ravnici crno i bijelo: P |
|
| |||
| |||
| Zar niste mogli povećati sigurnosnih postavki u pregledniku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima neki usmjerivači vani da će pomoći spriječiti ovaj problem Su možete dobiti usmjerivač to zapamtiti ključne riječi kao što su (ovdje umetnite ništa seksualno) A kad on one vrste rod riječi na njegov comp usmjerivač navika neka pristupa tim stranicama na svim
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu je kazivanje u IT / hacker / sigurnost svijeta: "fizički pristup je root pristup". Ako imate fizički pristup to računalo, moguće je pregledavati sve što želite i da zaobilaženje bilo kakve kontrole staviti na PC-u. To je vjerojatno da je od pitate, on zna mnogo više o tome nego to učinite, pa sumnjam da je borba vrijedi boriti. Kanoaka i Socialwarfare napraviti dobar pointcast i sit down ili rasprava na ovim stranicama je vjerojatno još u redu. Na 14, to nije vjerojatno ovo je nešto što je potpuno izvan linije bilo. Naravno, to je tvoja odluka, ali bilo pobjeda kroz tehnologiju je vjerojatno da će biti Pirova.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| A ako to doesnt rade onda možeš uvijek iskoristiti ovaj to držati do datuma na stvari http://themes.belchfire.net/themes_file-3655.html |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HDMI priključak | haysey9 | General Hardware Chat | 7 | 1. listopad 2008 13:31 |
| Connection ARRGHHHH | kudosfish | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. studeni 2007 08:18 |
| Odd Connection Issue | DavidM | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. studeni 2007 17:29 |
| Internet priključak pomoć | asuvfr | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. listopad 2007 16:50 |
| Bežična veza | worthers | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 25. Ruj 2007 11:44 |
| Thread Tools | |
| |