![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו רעיון טוב: D
| |||
| |||
| להשקיע Keylogger? יש את הראיות P בשחור לבן: רגיל |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול להגדיל את הגדרות האבטחה בדפדפן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ישנם נתבים שם שיסייע למנוע את הבעיה האם אתה יכול לקבל את הנתב זוכר מילות מפתח כמו כל דבר (להוסיף מינית כאן) וכשהוא סוגי המילים האלה די אל comp שלו הנתב רגיל לתת לו גישה הדפים האלה בכלל
|
| |||
| |||
| מה לגבי מילים שאינן מינית אבל עדיין מופיע בדפי פורנו ב-Google, Google למשל עבור "katsumi" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש אמרה ה-IT / / העולם האקר הביטחון: "גישה פיזית היא גישה השורש". אם יש לך גישה פיזית למחשב, אפשר לדפדף משהו שאתה רוצה לעקוף את כל פקדי במחשב. סביר להניח כי מאז שאתה שואל הוא יודע הרבה על זה יותר אתה, אז אני בספק אם זה קרב שווה להילחם. Kanoaka ו Socialwarfare ליצור נקודות טובה לשבת למטה או דיון באתרים אלו הוא כנראה יותר בסדר. בגיל 14, זה לא סביר זה משהו שהוא לגמרי מחוץ לשורה אחת. כמובן שזה החלטה שלך, אבל כל ניצחון באמצעות הטכנולוגיה צפוי להיות פירוס.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ואם זה doesn't עבודה אז אתה תמיד יכול להשתמש בזה כדי להתעדכן על דברים http://themes.belchfire.net/themes_file-3655.html |