![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sună ca o idee buna: D
| |||
| |||
| investească într-un keylogger? au dovezi în P, plain negru şi alb: |
|
| |||
| |||
| Nu am putut să creşteţi setările de securitate din browser-ul? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există unele routere acolo, care va ajuta la prevenirea acestei probleme Au fost puteţi obţine router-ul să-şi amintească cuvintele-cheie cum ar fi nimic (a se insera sexuale aici) Şi când el a acestor tipuri de cam cuvintele în comp sa router-i wont a permite accesul la toate aceste pagini
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există o vorbă în domeniul IT / hacker / lume de securitate: "acces fizic este de acces root". Dacă aveţi acces fizic la un computer, este posibil să se parcurge orice doriţi şi de a se sustrage oricărui control pus pe PC-ul. Este probabil că, din moment cereţi ştie mult mai multe despre aceasta decât tine, aşa că mă îndoiesc este o bătălie merită să lupţi. Kanoaka şi Socialwarfare a face puncte de bun şi un sit-jos sau discuţia cu privire la aceste site-uri este, probabil, mai mult în ordine. La 14 ani, nu este posibil acest lucru este ceva care este complet din linia de fiecare. Desigur, e decizia ta, dar orice victorie prin intermediul tehnologiei este probabil să fie à la Pirus.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Iar în cazul în care doesnt work atunci ai putea utiliza întotdeauna acest lucru să ţină până la data la lucruri http://themes.belchfire.net/themes_file-3655.html |