![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
iyi bir fikir gibi geliyor: D
|
|||
|
|||
|
bir keylogger yatırım? düz siyah ve beyaz: P kanıt var
|
|
|
|||
|
|||
|
Sen tarayıcı güvenlik ayarlarını artırmak değil mi?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Orada, bu sorunun önlenmesinde yardımcı dışarı bazı yönlendiriciler
Sen (insert şey burada cinsel) gibi anahtar kelimeleri hatırlamak yönlendirici alabilirsiniz Were Ve alışkanlık yönlendirici onu bu sayfalara hiç erişim o türleri bu tür kelimeleri onun içine comp izin
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir IT söyleyerek / hacker / güvenlik, dünyanın: "fiziksel erişim kök erişimin". Eğer bir bilgisayara fiziksel erişimi varsa, sen ve istediğiniz kontrolleri PC'de koymak kaçınmak için bir şey taramak mümkündür. Muhtemelen bu yana o kadar bu konuda daha size, bu yüzden savaşmaya değer bir savaş's şüphe yapmak daha biliyor soruyorsunuz.
Kanoaka ve Socialwarfare iyi puan yapmak ve bir oturma veya bu sitelerde tartışma muhtemelen sırada fazla. 14 başta, bu tamamen çizginin ya bir şey olduğunu olası değil. Bu senin kararın tabii, ama teknoloji üzerinden herhangi bir zafer görünüşteki olması muhtemeldir ki.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ve eğer o doesnt iş sonra her zaman güncel şeyler üzerinde tutmak için bu kullanabilirsiniz
http://themes.belchfire.net/themes_file-3655.html |