![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като лек проблем с интернет връзката и Бих искал да видя дали някой там може да даде някои предложения. Тук е кратка история: След повторно инсталиране на Windows XP Pro (чист инсталирате) I сте имали проблеми с връзката. Компютърът изглежда капка връзка произволно пъти, заключващи ми браузване за кратки периоди от време. Когато пинг 64.233.167.99 (google.com) в Windows Аз по принцип не успеят двама от четири пъти. Ако имам пинг, че в Ubuntu го команди "ping" перфектно 30 + пъти. Така че, което показва, че тя е някъде вътре в Windows, където проблемът се крие. Той е на D-Link DWL-G510 закачен до WRT54G безжично. Имам изтеглили най-новия драйвер и монтаж програмата от dlink.com, всъщност това е това, което са изтеглили предишния път, когато сме инсталиран Windows и тя работи добре. Така че основно, това е прясно инсталиране на Windows с прясно инсталира на D-Link софтуер. Това трябва да направи за отстраняване на неизправности на проблема много лесно, надявам се. Imper |
|
| |||
| |||
| Отстраняване на проблеми ![]() Първото нещо, което идва на ум е Firewall? Били ли сте опитвали завой го и тъй като, ако тя може да бъде подсъдим. Уърт изстрел предполагам. |
|
| |||
| |||
| Ей evilfantasy, благодаря за отговора. Въпреки, че аз не използват каквато и сигурността на софтуер, забавя компютъра ми прекалено много. Така че не Firewall (Защитна стена на Windows потвърдено е изключено), не вирус скенер и не шпионски програми. Някакви други предложения? |
|
| |||
| |||
| Отстраняване на проблеми ще включва отхвърлят вирус / злонамерен софтуер. Били ли сте опитвали Avast! Начало Свободен? Той е светлината на ресурсите. Ползвам го на един стар win98 и никога няма да имате някакви проблеми с него резултати. AVG от друга страна прави бавно го. |
|
| |||
| |||
| Той е бил, тъй като става неотложен I reinstalled Windows, така че аз знам, че не е вирус / злонамерен софтуер. Плюс Имам да направя вирус / зловреден софтуер сканира по график веднъж седмично, никога намиране нищо. Когато преинсталирате Windows (което правя всяка година да се водят на компютъра пресни) винаги съм инсталирате мрежова карта на водача, както много Първото нещо, след това изтегляте нови драйвери за други мои хардуера. Така че, пет минути след като инсталирана Windows Аз инсталирали мрежова карта, а след rebooting и вдигнете нагоре Firefox аз забелязах този проблем. Така че само две неща действително монтирани и пуснати (отвън на OEM инсталирате Windows) е мрежа и Firefox. |
|
| |||
| |||
| Е, ако evilfantasy не искат да предоставят повече предложения за отстраняване на проблеми, някой друг? Аз съм все още имат този проблем. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Можем да погледнем по-отблизо. Изтегли HijackThis Тук Запази HJTsetup.exe на вашия работен плот. Щракнете два пъти върху HJTsetup.exe иконата на работния плот. По подразбиране то ще се инсталира за да C: \ Program Files \ отвличане Това. Продължи да кликнете Напред в настройката диалог кутии, докато не стигнем до Изберете Добавяне Задачи диалог. Сложете отметка от Създайте след това щракнете върху иконата на работния плот Напред отново. Продължете да следвате указанията, за останалата част от там. На финала диалог прозорец щракнете върху Finish и тя ще започне отвличане Това. Кликнете върху "Да система, сканира и запишете регистрационния файл бутона". Тя ще сканира и след това влезте ще се отвори в Notepad. Кликнете с десния бутон на Notepad и "selct всички" Кликнете с десния бутон отново и "копие" Вмъкнете влезете във вашата следваща отговор. НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. |
|
| |||
| |||
| Знам как да използвате компютъра си, и аз знам това, което ще доведе до действия, които да имат проблеми. Активно вирус / злонамерен софтуер не много бавно на компютъра ми предвидени много, те са просто махнете необходими програми. Въпреки, че аз правя тичам и двата вида програми по график веднъж седмично. Hijackthis е в моя списък от програми, които използвам, а аз след моя списък, за да hijackthis.de за подробна разбивка (ако не сте ползвали този сайт, аз силно препоръчваме това). Други програми са Spybot, rootkit откривател (месечно), както и натоварването на Sysinternals инструменти. Плюс това, когато не чувстваш особено скоклив, ще натоварване на потребителски Windows PE (Windows Live CD), за да сканирате компютъра си, без зареждане Windows. Повярвай ми, когато казвам, че той не е злонамерен софтуер / вируса на проблема:) Няма нищо текат на този компютър, че аз не съм наясно. Аз не исках да се беда, а аз правя съжаление "чувстват" на последната форум пункт. Тя е само, че аз наистина знам как да използвате компютъра си, и аз помислих, когато каза: "Аз знам, че не е вирус / зловреден софтуер [проблем]", че за отстраняване на неизправности темата ще бъде затворена. Има много хора там, които се нуждаят от тяхната страна, държани при работа по компютърни въпроси, аз съм просто един от тях. Наистина, всички Търся е няколко идеи за отстраняване на неизправности. Щом имам място за старт, всички останали на изследването може да бъде направено от мен. Промени: Да се добави, това имах предвид-рано, когато казах, че не използвате защитен софтуер е, че не са нищо активно да работи по всяко време (като вирус скенера автоматично сканиране Downloads / имейли / и т.н.), но аз да имат определени програми, които да пускам седмично. |
|
| |||
| |||
| Разбрах, къде си идват. Ти нещо ми се обади в пост # 6 така мислех, че ще отговорят с друго предложение. Ако можете да разгледате в антивирусни и шпионски форума ще видите аз знам нещо за зловреден софтуер също. Някои хора смятат, защитата не е наред. Спрях да реагира, защото аз не друс постове просто да кажа, не съм сигурен какво да направя. |
|
| |||
| |||
| И аз разбирам, когато си идва от времето, когато ти казват, че не друс постове просто да кажа, че не сте сигурни какво да правят, но как точно са си толкова сигурен в това? Единственото предположение, че имаш условие до този момент е да се изключи вируси / шпионски софтуер (добре, че и на защитната стена). Аз означени идеята като невъзможна и предложения спряно. Той просто изглежда като теб даде рано. Подобно на проверка за зловреден софтуер беше ACE-In-The-шапка никога не успеят предложение. Но зловредния софтуер не обхващат всички проблеми. Ако бях отишъл на клиента къщата, където те бяха като този проблем Бих поне проверите своите TCP / IP настройки, или може би ipconfig / Всички изход. Или може би дори връзката метод (Wireless Zero Config може да доведе до спада връзка от време към време, когато се опитва да се свърже с други местни мрежи). Но своята част от линията за предложение беше злонамерен софтуер. Повярвай ми, има хора там, че знаете как да използвате компютъра си. Има хора, които не се нуждаят от защита, софтуер. И няма нищо лошо в тези хора, те са просто още knowledged за компютри, отколкото широката общественост. Което води до друг проблем с последното съобщение, където заяви: "Някои хора смятат, защитата не е наред.", Като тези хора са глупаци. Поне това е сигнал имам от тази присъда. Не всички хора, които отказват закрила, са глупаци, не мога да ви уверя, че, просто повечето хора са. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| VPN връзката въпроси - Той увисва при проверка потребителско име и парола. | ttoshiba | Windows операционни системи | 0 | 7 юни 2009 00:03 |
| Не мога да се отърва от злонамерен софтуер - Интернет връзката Проблеми | joeshcosmo | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 19 май 2009 г. 10:24 |
| Интернет връзката Проблеми с безжичен компютър | shyguy | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 11 Март 2009 10:31 |
| Интернет връзка въпроси | gusjenkins | Windows операционни системи | 1 | 15-ти септември 2008 08:14 |
| Безжична връзка Проблеми | archaeoman | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 11 Дек 2007 07:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |