![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám mírný problém s mým připojením na internet a já bych si přál, aby, pokud tam někdo mohl poskytnout nějaké návrhy. Zde je stručný příběh: Od re-instalaci systému Windows XP Pro (čistá instalace) jsem měl problémy s mým připojením. Počítač se zdá kapku připojení náhodně krát, zamykání můj pro prohlíľení stručný dobu. Když jsem ping 64.233.167.99 (google.com) ve Windows jsem obvykle nezdaří dva ze čtyřikrát. Kdybych ping, že v Ubuntu je naprosto ping 30 + krát. Tak, že ukazuje, že je někde v systému Windows, kde je problém. Je to D-Link DWL-G510 zahnutý do WRT54G bezdrátově. Mám stažené nejnovější ovladače a instalační program z dlink.com, ve skutečnosti je to, co si stáhli v předchozím čase jsem re-instalaci systému Windows a fungovalo to v pohodě. Takže v podstatě, je to čerstvé instalaci systému Windows s čerstvou instalaci D-Link software. Odstraňování závad, které by měly tento problém docela snadno, doufám. IMPER |
|
| |||
| |||
| Řešení problémů ![]() První věc, která přijde na mysl, je brána firewall? Snažili jste se obrací ho a vyzkoušejte, zda to může být viníkem. Worth šanci Předpokládám. |
|
| |||
| |||
| Evilfantasy Ahoj, díky za odpověď. I přesto, nepoužívejte jakési bezpečnostní software, zpomaluje počítač příliš mnoho. Takže žádný firewall (potvrzeno Windows firewall je vypnut), žádný virus scanner a žádný spyware programy. Jakékoliv další návrhy? |
|
| |||
| |||
| Problémy by měly zahrnovat vylučující virus / malware. Zkoušeli jste Avast! Domů Volný? Je světlo na zdroje. Používám ji na starý win98 a nikdy žádné problémy s výkonem. AVG na druhé straně se pomalu dolů. |
|
| |||
| |||
| Je to již nestalo, protože bych přeinstalovat systém Windows, takže vím, že to není nějaký virus / malware. Plus jsem si udělat nějaký virus / malware scan v termínu jednou týdně, nikdy nic najít. Když jsem přeinstalovat Windows (což dělám každoročně udržet počítač čerstvá) Vždycky jsem si nainstalovat ovladač síťové karty jako úplně první věc, pak stahovat čerstvé ovladače pro ostatní hardware. Takže, pět minut po tom, co jsem nainstalované Windows Nainstaloval jsem síťovou kartu a po restartu a tahem nahoru Firefox Všiml jsem si tohoto problému. Takže jen dvě věci skutečně instalován a spuštěn (mimo OEM Windows instalovat) byla síť a Firefox. |
|
| |||
| |||
| No, pokud evilfantasy nechce poskytovat žádné další návrhy řešení potíží, některý jiný? Já jsem ještě s tímto problémem. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Můžeme se blíže. Stáhnout HijackThis Tady Uložit HJTsetup.exe na vaší pracovní ploše. Dvojitým kliknutím na HJTsetup.exe ikony na ploše. Ve výchozím nastavení bude k instalaci C: \ Program Files \ Tento únos. Pokračovat na tlačítko Další v setup dialog krabice, dokud se dostat do Vybrat Vložení Úkoly dialogu. Dejte kontrola Vytvořit ploše ikonu potom opět klepněte na tlačítko Další. Nadále sledovat zbytek na výzvu odtamtud. Na konečné dialogové okno klepnutím na tlačítko Dokončit a zahájí Tento únos. Klikněte na "Do a kontrolu systému a uložte soubor protokolu tlačítko". Bude testovat a potom se přihlaste se otevře v Poznámkovém bloku. Klikněte pravým tlačítkem na notepad a "selct všechny" Klikněte pravým tlačítkem a opět "kopii" Vložte přihlásit další odpověď. Nemáte únos Tato oprava něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. |
|
| |||
| |||
| Vím, jak používat počítač, a já vím, co způsobí, že mi to mít problémy. Aktivní virus / malware není opravdu pomalý počítač dolů výrazně, jsou jen un-potřebné programy. Přestože mám spustit oba typy programů na plánu, jednou týdně. Hijackthis je na mém seznamu programů, které mohu použít, a já jsem po mém seznamu hijackthis.de pro podrobné členění (pokud nemáte používá tohoto webu, jsem silně naznačují, že). Ostatní programy jsou Spybot, rootkit revealer (měsíčně), a zatížení Sysinternals nástroje. Navíc, když mám pocit, zvláště skotačivý, uvidíme zatížení až vlastní Windows PE (Windows živé CD), takže můžu skenovat počítač bez načtení systému Windows. Věřte mi, když říkám, že se nejedná o malware / virus problém:) Není nic běží na tomto počítači, které jsem neznala. I neznamená být problém, a já litovat 'pocit', který v posledních fórum post. Je to jen, že jsem opravdu vědět, jak používat počítač a zjistil, když jsem řekl: "Vím, že to není nějaký virus / malware [Problém]", že řešení problémů s tématem bude uzavřen. Existuje mnoho lidí tam venku, které je potřeba jejich ruční práce na počítači problémy, jsem ani jeden z nich. Opravdu, vše co jsem hledal řešení potíží je několik nápadů. Jakmile jsem se místo na startu, všichni ostatní výzkumu lze udělat já. Edit: Chcete-li přidat, co jsem myslel, když jsem dříve řekl, že jsem nepoužívala žádné bezpečnostní software byl ten, že nemám nic aktivně běží po celou dobu (například virus scanner automaticky skenování BitTorrent / emaily / etc), ale já mají některé programy, které běhám týdně. |
|
| |||
| |||
| Chápu, kde se nacházíte pochází. Ty jakési mi volal v post # 6 tak jsem si myslel bych reagovat s dalším návrhem. Pokud jste se podívat na antivirus a spyware fórum uvidíte vím něco o malware také. Někteří lidé se domnívají žádná ochrana je OK. Přestal jsem reagovat, protože nemám kodrcat míst jen říct, já si nejsem jistá, co mám dělat. |
|
| |||
| |||
| A já to chápu, kam přicházejí od okamžiku, kdy řeknete, že nechcete naletět míst jen říct si nejste jisti, co dělat, ale jak přesně jste byli tak jisti, že? Jediným návrhem vám poskytlo až do tohoto bodu bylo vyloučit viry, spyware (dobře, že i firewall). I označený myšlenku jako nemožné a návrhy zastavena. Prostě se zdá, jako byste se vzdalo předčasně. Jako kontrolu malware byl váš eso-in-the-hat nikdy nepodaří suggestion. Ale malware nepokrývá všechny problémy. Kdybych šel do zákazníkova domu, kde byly s tímto problémem bych alespoň zkontrolovat jejich nastavení TCP / IP, nebo možná ipconfig / all výstup. Nebo snad dokonce i způsob připojení (pro Wireless Zero Config může způsobit spadl připojení od času-k-čas, protože se snaží připojit k jiné místní sítě). Ale vaše konce řádku návrh byl malware. Věř mi, že jsou lidé, tam venku, že vědí, jak využít svůj počítač. Jsou lidé, které nepotřebují ochranu software. A není nic špatného na těchto lidí jsou právě knowledged o více počítačích, než pro širokou veřejnost. Které vyvoláte další problém s poslední zprávu, kde se říká: "Někteří lidé se domnívají žádná ochrana je v pořádku.", Tak jako ty lidi jsou blázni. Alespoň to tón mám z této věty. Ne všichni lidé, které odmítají ochranu jsou blázni, mohu vás ujistit, ze to, že prostě většina lidí. |