μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Σύνδεση Θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 19:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Είμαι έχοντας ελαφρά με το θέμα μου σύνδεση στο internet και θα ήθελα να δω αν κάποιος εκεί έξω θα μπορούσε να παράσχει ορισμένες προτάσεις. Ακολουθεί σύντομη ιστορία της: Από την εκ νέου εγκατάσταση των Windows XP Pro (καθαρή εγκατάσταση) Έχω μου είχε προβλήματα με τη σύνδεση. Ο υπολογιστής φαίνεται να ρίχνετε σύνδεση τυχαία φορές, μέχρι το κλείδωμα της περιήγησης μου για σύντομη χρονικά διαστήματα. Όταν κάνω ping 64.233.167.99 (google.com) στα Windows μου γενικά αποτύχει δύο από τέσσερις φορές. Αν μου ότι ping στο Ubuntu είναι απόλυτα pings 30 + φορές. Μέχρι που δείχνει ότι είναι κάπου στο εσωτερικό των Windows εκεί το πρόβλημα. Είναι το D-Link DWL-G510 κάπνισμα μέχρι το WRT54G ασύρματα. Έχω κατεβάσει την πιο πρόσφατη και οδηγός εγκατάστασης του προγράμματος από dlink.com, στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς θα κατεβάσει την προηγούμενη φορά εκ νέου εγκατάσταση των Windows και αυτό λειτούργησε καλά. Έτσι, ουσιαστικά, αυτή είναι μια νέα εγκατάσταση των Windows με μια νέα εγκατάσταση του λογισμικού D-Link. Αυτό θα καταστήσει την αντιμετώπιση του προβλήματος αρκετά εύκολο, ελπίζω. Imper
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 20:03
Συντονιστής Ομάδας

Default Σύνδεση Θέματα

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου είναι Firewall;

Έχετε δοκιμάσει να το κλείσετε και να δούμε αν μπορεί να είναι ο ένοχος. Worth a shot υποθέτω.

Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 20:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Γεια σου evilfantasy, ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν και δεν χρησιμοποιεί κάθε είδους λογισμικό ασφαλείας, επιβραδύνει τον υπολογιστή μου πάρα πολύ. Έτσι δεν τείχος προστασίας (firewall επιβεβαίωσε Windows είναι απενεργοποιημένη), δεν πρόγραμμα ανίχνευσης ιών και δεν spyware προγραμμάτων.

Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις;
Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 20:36
Συντονιστής Ομάδας

Default Σύνδεση Θέματα

Αντιμετώπιση προβλημάτων που θα περιλαμβάνει αποκλείοντας ιός / malware.

Έχετε δοκιμάσει Avast! Αρχική Δωρεάν; Είναι φως για τους πόρους. Θα το χρησιμοποιούν για μια παλιά win98 και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις επιδόσεις του. AVG από την άλλη πλευρά η αργή αυτή προβλέπεται.

Old 9ης Σεπτεμβρίου 2007, 20:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Είναι συμβαίνει επειδή η στιγμή να εγκατασταθεί εκ νέου τα Windows, οπότε ξέρω ότι στην ουσία δεν είναι ιός / malware. Πλέον έχω κάνει κάνουμε έναν ιό / malware scan με το πρόγραμμα μία φορά την εβδομάδα, ποτέ δεν διαπίστωση τίποτα.

Όταν επανεγκαταστήσετε τα Windows (το οποίο έχω χρόνο για να κρατήσει τον υπολογιστή νωπά) Πάντα εγκατάσταση της κάρτας δικτύου του οδηγού ως το πρώτο πράγμα, τότε κατεβάστε το νωπό άλλους οδηγούς για το υλικό μου. Έτσι, πέντε λεπτά μετά την εγκατάσταση των Windows θα εγκατασταθεί η κάρτα δικτύου, και μετά την επανεκκίνηση και το τράβηγμα μέχρι το Firefox Παρατήρησα αυτό το πρόβλημα. Έτσι, μόνο δύο πράγματα που πράγματι εγκατεστημένο και λειτουργεί (εκτός από την εγκατάσταση των Windows ΚΑΕ) ήταν το δίκτυο και το Firefox.
Old 12 Σεπ 2007, 22:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Λοιπόν, αν evilfantasy δεν θέλει να παρέχει περισσότερες προτάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων, κάθε άλλο; Είμαι ακόμα με αυτό το πρόβλημα.
Old 12 Σεπ 2007, 22:42
Συντονιστής Ομάδας

Default Σύνδεση Θέματα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Imperdimper View Post
Γεια σου evilfantasy, ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν και δεν χρησιμοποιεί κάθε είδους λογισμικό ασφαλείας, επιβραδύνει τον υπολογιστή μου πάρα πολύ. Έτσι δεν τείχος προστασίας (firewall επιβεβαίωσε Windows είναι απενεργοποιημένη), δεν πρόγραμμα ανίχνευσης ιών και δεν spyware προγραμμάτων.

Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις;
Μπορείτε συγχέουμε μου. Πρώτα θα πω δεν τρέχει κανένα τότε θα έλεγα να το κάνεις. Ποιό είναι;

Μπορούμε να το δούμε.

Κατεβάστε HijackThis Εδώ
Αποθήκευση HJTsetup.exe στην επιφάνεια εργασίας σας.
Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο HJTsetup.exe στην επιφάνεια εργασίας σας.
Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε να C: \ Program Files \ Αυτή η πειρατεία.
Συνεχίστε να κάνετε κλικ στο Επόμενο setup διάλογος κουτιά, μέχρι να φτάσουμε στην Επιλέξτε προσθήκη Καθήκοντα διάλογο.
Βάλτε έναν έλεγχο από Δημιουργήστε ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Next ξανά.
Συνεχίστε να ακολουθήσει την υπόλοιπη τις υποδείξεις από εκεί.
Στο τελικό διαλόγου κάντε κλικ στο κουμπί Finish και θα ξεκινήσει Αυτή η πειρατεία.

Κάντε κλικ στο "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο κουμπί". Θα σάρωση και, στη συνέχεια, το μητρώο θα ανοίξει το σημειωματάριο.
Κάντε δεξί κλικ το σημειωματάριο και "selct όλα" Δεξί κλικ και πάλι "αντίγραφο"
Επικολλήστε το αρχείο καταγραφής κατά την επόμενη απάντηση.

ΔΕΝ έχουν εισβάλει Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.

Old 13 Σεπ 2007, 00:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Ξέρω πώς να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή μου, και ξέρω τι ενέργειες που θα προκαλέσουν μου να έχουν προβλήματα. Μια δραστική ιός / malware δεν πραγματικά αργό υπολογιστή μου καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό, είναι απαραίτητη μόνο σε ένα προγράμματα. Αν και τρέχει να κάνω δύο είδη προγραμμάτων σε ένα πρόγραμμα, μία φορά την εβδομάδα.

Hijackthis μου είναι στην λίστα των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, και μετά τη λίστα μου να hijackthis.de για μια λεπτομερή ανάλυση (αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το site, θα ήθελα πολύ αυτό προτείνω). Άλλα προγράμματα είναι Spybot, rootkit revealer (ανά μήνα), και ένα φορτίο Sysinternals εργαλεία. Πλέον, όταν είμαι ιδιαίτερα ζωηρός αίσθηση, Θα φορτίο μέχρι μια προσαρμοσμένη Windows PE (live CD των Windows), ώστε να μπορώ να σαρώσει τον υπολογιστή μου, χωρίς τη φόρτωση των Windows.

Πίστεψέ με, όταν λέω ότι δεν πρόκειται για κακόβουλα προγράμματα / ιού πρόβλημα:) Δεν υπάρχει τίποτα που λειτουργούν με αυτόν τον υπολογιστή που δεν γνωρίζω.

Δεν εννοώ να είναι πρόβλημα, και εγώ τη λύπη του «αίσθηση» του φόρουμ που τελευταία θέση. Είναι απλά ότι εγώ πραγματικά γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μου, και κατάλαβα όταν μου είπε: "Γνωρίζω ότι στην ουσία δεν είναι ιός / malware [πρόβλημα]" ότι η αντιμετώπιση προβλημάτων θέμα θα κλείσει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που χρειάζονται τους φορητού υπολογιστή κατά την εργασία του επί θεμάτων, μόνο που δεν είμαι ένας από αυτούς.

Αλήθεια, όλα Ψάχνω για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι μερικές ιδέες. Μόλις έχω ένα μέρος για να ξεκινήσετε, όλα τα υπόλοιπα της έρευνας μπορεί να γίνει με μένα.

Edit: Για να προσθέσετε, τι εννοούσα όταν είπα νωρίτερα, ότι δεν χρησιμοποιεί οποιοδήποτε λογισμικό ασφαλείας ήταν ότι δεν έχω τίποτα ενεργά εκτελεί ανά πάσα στιγμή (όπως ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιών αυτόματη σάρωση downloads / emails / κτλ), αλλά έχουν ορισμένα προγράμματα που τρέχουν την εβδομάδα.
Old 13 Σεπ 2007, 01:08
Συντονιστής Ομάδας

Default Σύνδεση Θέματα

Καταλαβαίνω όταν προέρχονται από εσάς. Μπορείτε είδος μου τηλεφώνησε αναφέρονται στο post # 6 έτσι νόμιζα ότι θα απαντήσει με μια άλλη πρόταση. Αν ρίξετε μια ματιά στο ιούς και spyware φόρουμ θα δείτε γνωρίζω κάτι σχετικά με τα κακόβουλα προγράμματα επίσης. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν προστασία δεν είναι ΟΚ.

Θα σταματήσει να ανταποκρίνεται διότι δεν χτύπημα θέσεις μόνο και μόνο για να πω δεν ξέρω τι να κάνω.

Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση Θέματα

Και καταλαβαίνω όταν είστε που προέρχονται από όταν λέτε ότι δεν έχετε χτύπημα θέσεις μόνο και μόνο για να πω δεν είστε σίγουροι τι να κάνουμε, αλλά πώς ακριβώς ήσουν τόσο βέβαιος για αυτό; Η μόνη πρόταση που είχαν υποβάλει μέχρι το σημείο αυτό ήταν να αποκλειστεί ιούς / spyware (καλά, ότι και το firewall). I labeled ως αδύνατη την ιδέα και τις προτάσεις σταματήσει.

Απλά μοιάζει δώσατε μέχρι νωρίς. Όπως και ο έλεγχος για το κακόβουλο λογισμικό αυτό σας άσσο-in-the-hat δεν παραλείπουν την πρόταση. Όμως, το κακόβουλο λογισμικό δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα. Αν είχα πάει σε ένα πελάτη του σπιτιού όπου είχαν το πρόβλημα αυτό θα ήθελα τουλάχιστον ελέγξουν τους ρυθμίσεις TCP / IP, ή ίσως την εντολή ipconfig / all εξόδου. Ή ίσως ακόμη και η μέθοδος σύνδεσης (Wireless Zero Config για μπορεί να προκαλέσει μια σύνδεση πέσει από στιγμή σε στιγμή που προσπαθεί να συνδεθεί με άλλα τοπικά δίκτυα). Αλλά το τέλος της γραμμής ήταν πρόταση του κακόβουλου λογισμικού.

Πίστεψέ με, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που να γνωρίζει πώς να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη προστασίας λογισμικού. Και δεν είναι κακό με αυτούς τους ανθρώπους, είναι απλώς knowledged περισσότερα για τους υπολογιστές από το ευρύ κοινό. Που φέρνει ένα άλλο θέμα με το τελευταίο μήνυμα, όπου δήλωσε: «Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν προστασία δεν είναι εντάξει.", Όπως και αυτοί οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Τουλάχιστον αυτό είναι το ύφος από ότι έχω πρόταση. Δεν είναι όλα τα άτομα που αρνούνται προστασίας είναι ανόητοι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, μόλις οι περισσότεροι άνθρωποι είναι.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύνδεση VPN Θέματα - Θα κολλάει στην επαλήθευση username και password. ttoshiba Λειτουργικά συστήματα Windows 0 7 Ιουν 2009 00:03
Δεν μπορεί να απαλλαγούμε από κακόβουλα προγράμματα - Internet Connection Issues joeshcosmo Virus, Spyware & Ασφάλεια 17 19 Μαΐου 2009 10:24
Θέματα σύνδεσης στο Internet με Wireless PC shyguy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 11 Μαρ 2009 10:31
Σύνδεση με το Διαδίκτυο ζητήματα gusjenkins Λειτουργικά συστήματα Windows 1 15η Σεπ 2008 08:14
Ασύρματη Σύνδεση Θέματα archaeoman Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 11 Δεκ. 2007 07:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.