![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam imajući lagani problem sa internet priključkom i moje Htio bih pogledati ako je netko tamo mogao dati neke prijedloge. Evo kratke priče: Budući ponovo instalirate Windows XP Pro (čistu instalaciju) sam imao problema sa svojom vezom. Računalo se čini da ispusti vezu nasumce puta, zaključavanje moju pregledavanja za kratke periode vremena. Kad sam ping 64.233.167.99 (google.com) u Windowsima sam općenito fail dva od četiri puta. Ako sam ping da ga Ubuntu pings savršeno 30 + puta. Tako da se pokazuje da je negdje unutra Windows gdje leži problem. To je D-Link DWL-G510 zakačen do WRT54G bežično. Preuzeo sam datoteku najnoviji vozač i instalacijski program iz dlink.com, u stvari, to je ono što sam skinuti prethodni put sam ponovo instalira Windows i Internet izrađen prekid. Tako je u osnovi, to je svježu instalaciju sustava Windows sa svježim instalirati na D-Link softvera. To bi trebalo učiniti za rješavanje problema je problem prilično jednostavna, nadam se. Imper |
|
| |||
| |||
| Rješavanje problema ![]() Prva stvar koja dolazi na um je vatrozid? Da li ste pokušali da okretanje od i ako ga vidim svibanj biti krivac. Vrijedi pucao Pretpostavljam. |
|
| |||
| |||
| Evilfantasy Hej, hvala za odgovor. Iako ja ne koristiti bilo kakav sigurnosni softver, usporava računala previše. Pa ne Firewall (Vatrozid za Windows je potvrdio off), no ne i skener virusa spyware programa. Bilo koji drugi prijedlog? |
|
| |||
| |||
| Rješavanje problema će uključivati vladajuche out virus / štetnih sadržaja. Jeste li pokušao Avast! Naslovna Free? Ona je svjetlo na resursa. Ja ga koristiti na starom win98 i nikad imati problema s performansama ga. AVG s druge strane ne spori ga. |
|
| |||
| |||
| To je bio trenutak događa jer sam reinstalled Windows, na taj način JA znati svoj 'ne virus / štetnih sadržaja. Plus sam to napraviti virus / scan zlonamjernih programa na rasporedu jednom tjedno, nikada nalaz ništa. Kad sam reinstalirati Windows (što mi je činiti da bi godišnje na računalu svježe) uvijek sam instalirati driver mrežne kartice kao prvu stvar, zatim download fresh vozača za moje druge hardver. Dakle, pet minuta nakon što sam ja instaliran Windows Installer mrežna kartica, a nakon ponovne inicijalizacije operacijskog sust i vučenje gore Firefox JA primjećen taj problem. Pa samo dvije stvari zapravo instaliran i pokrenut (izvan OEM Windows instalirati) je mrežni i Firefox. |
|
| |||
| |||
| Pa, ako evilfantasy ne želi dati sve prijedloge za rješavanje problema, bilo koje drugo? Im 'pa ipak vlasništvo ovaj problem. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Možemo se bliže izgled. Download HijackThis Ovdje Spremi HJTsetup.exe na Vašu radnu površinu. Dvaput kliknite na ikonu HJTsetup.exe na radnoj površini. Po zadanom će se instalirati C: \ Program Files \ Hijack This. Nastavi da kliknete na Next setup dijalog kutije, sve dok ne dođete do Odaberite Zbrajanje Zadaci dijaloga. Put ček po Kreiraj ikonu Desktopa zatim kliknite Next ponovno. Nastavite slijediti ostatak se potiču od tamo. Na završnoj dijaloški okvir i kliknite Završi da će lansirati Hijack This. Kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log datoteku dugme". On će ispitati, a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad. Desni klik na notepad i "selct sve" Desni klik ponovo i "copy" Lijepljenje se prijaviti u vaš sljedeći odgovor. Nemate Hijack To škripac išta još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. |
|
| |||
| |||
| Znam kako koristiti računalo, a ja znam što radnje koje će uzrokovati mi da imaju problema. Aktivan virus / zlonamjernih programa ne stvarno sporo dolje moj računalo mnogome, oni su samo potrebne programe UN-a. Iako sam to raditi s obje vrste programa na raspored, jednom tjedno. Hijackthis se na mom popisu programa koji koristite, i ja post na mojoj listi za detaljan hijackthis.de kvar (ako imate site koji ne koriste, ja visoko predlažemo ga). Ostali programi Spybot, rootkit revealer (mjesečno), a load of Sysinternals alata. Plus, kad imam osjećaj osobito nestašan, ja ću se load prilagođeno Windows PE (live Windows CD-a) tako da mogu skenirati računala bez učitava Windows. Vjerujte mi kad kažem da to nije zlonamjernih programa / virus problem:) Nema na ovom računalu pokrenut da nisam svjestan. Ne mislim da se nevolje, i JA dont žalimo na "osjećaju" te posljednja forum post. To je samo da sam stvarno to znam kako se koristi računalo, i shvatio kad sam rekao: "Znam da nije virus / zlonamjernih programa [problem]" da bi se rješavanje problema topic zatvoren. Ima puno ljudi tamo koje trebaju njihove ruke održana kada radi na računalu pitanja, ne samo da sam jedna od njih. Stvarno, svi Tražim je nekoliko ideja za rješavanje problema. Jednom sam mjesto za početak, sve ostalo je istraživanje se može obaviti po meni. Edit: Da biste dodali, što je značilo da ranije kad sam rekao da ja ne koristiti bilo koji sigurnost softver je da ja nemam ništa aktivno prikazuju cijelo vrijeme (kao virus skener automatsko skeniranje Downloads / e-mail poruka / itd), ali sam imaju određene programe koji mogu pokrenuti tjedno. |
|
| |||
| |||
| JA shvatiti gdje ste dolaze iz. Te vrste zovu me out in post # 6 pa sam pomislio bih odgovoriti s drugom prijedlogu. Ako pogledati u AntiVirus i spyware forum vidjet ćete da znam nešto o takođe štetne sadržaje. Neki ljudi ne misle zaštita je u redu. Zaustavio sam reagirati jer ja ne džomba postove samo da kažem da nisam siguran što treba učiniti. |
|
| |||
| |||
| A ja razumijem, gdje ste dolaze iz kada kažu da ne džomba posts samo reći da niste sigurni što učiniti, ali kako su upravo ti tako sigurni u to? Jedini prijedlog koji ste imali do sada je bila da iskljuccio virusi / spyware (dobro, to i firewall). Ja označen je kao ideja i prijedloga nemoguće zaustaviti. Internet pravedan činiti se poput ti preda rano. Kao što je provjera za štetne sadržaje Vašeg kec-in-the-šešir nikada propasti prijedlog. Ali, zlonamjernih programa ne pokriva sve probleme. Ako sam otišao do kupca kuću u kojoj su bili vlasništvo ovaj problem bih barem provjeriti njihovu TCP / IP postavke, ili možda ipconfig / all output. Ili možda čak i vezu metodom (za Wireless Zero Config može uzrokovati ispao veze s vremena na vrijeme kao da pokušava spojiti na druge lokalne mreže). Ali vaš kraju retka prijedlog bio zlonamjerni softver. Pouzdanje mene, postoje ljudi vani koji znaju kako da koriste svoje računalo. Ima ljudi koji ne trebaju zaštiti softvera. I ne postoji ništa krivo s tim ljudima, oni su samo knowledged više o kompjuterima nego široj javnosti. Koji će se još jedan problem s posljednja poruka, gdje si rekao "Neki ljudi misle nema zaštite je u redu.", Kao što su ti ljudi su ludi. Barem da je ton iz tog sam dobio kaznu. Nisu svi ljudi koji odbijaju zaštitu ludi, I uvjeravam vas da je, samo većini ljudi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| VPN konekcijom Issues - To smrzne na potvrdi korisničko ime i lozinku. | ttoshiba | Windows Operating Systems | 0 | 7. lipnja 2009 00:03 |
| Ne može se odstraniti štetni sadržaji - Internet Connection Problemi | joeshcosmo | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 19. svibanj 2009 10:24 |
| Internet Connection Problemi sa PC Wireless | shyguy | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 11. ožujak 2009 10:31 |
| Internet priključak pitanja | gusjenkins | Windows Operating Systems | 1 | 15. Ruj 2008 08:14 |
| Wireless Connection Problemi | archaeoman | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 11. prosinac 2007 07:18 |
| Thread Tools | |
| |