![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy kis probléma a saját internet-kapcsolat, és szeretném látni, ha valaki odakinn tudna némi javaslatokat. Itt a rövid története: Az újbóli telepítése a Windows XP Pro (tiszta install), amit még a kérdéseket a kapcsolatot. A számítógépet úgy tűnik, hogy drop-kapcsolat szúrópróbaszerűen alkalommal locking up my böngészés rövid ideig. Amikor ping 64.233.167.99 (google.com) Windows Én általában nem kettő, négy alkalommal. Ha a ping, hogy az Ubuntu meg pingek tökéletesen 30 + alkalommal. Tehát ez azt mutatja, hogy valahol belül, ahol a Windows a probléma. Ez a D-Link DWL-G510 hajlott akár egy WRT54G vezeték nélkül. Nekem van letöltött legfrissebb driver és telepítési programot dlink.com, valójában ez az, amit letöltött az előző alkalommal, amikor újra telepíteni a Windows és a kialakult jó. Tehát alapvetően ez egy friss felszerel Windows egy friss felszerel a D-Link szoftver. Ezt kell tennie hibaelhárítás a probléma elég egyszerű, remélem. Imper |
|
| |||
| |||
| Hibaelhárítás ![]() Az első dolog, ami eszembe a tűzfal? Ön próbálta fordult ki, és látta, hogy ha a tettes. Érdemes egy lövés gondolom. |
|
| |||
| |||
| Hé evilfantasy, köszönöm a választ. Bár nem használnak valamilyen biztonsági szoftver, lassítja a számítógépet is sok. Tehát nincs tűzfal (megerősítette a Windows tűzfal ki van kapcsolva), nincs víruskereső és spyware programok. Minden más javaslatok? |
|
| |||
| |||
| Hibaelhárítás lennének zárva ki vírus / malware. Megpróbáltad már avast! Szabadok? Nem könnyű a forrásokra. Használni egy régi win98 és soha semmilyen teljesítmény problémák is. AVG másrészt meg lassan le. |
|
| |||
| |||
| Ez történt, mivel a pillanatig azt újratelepíteni a Windows, úgy tudom, hogy nem egy vírus / malware. Ráadásul én nem csinál egy vírus / malware scan ütemezés hetente egyszer, soha nem megállapítás semmit. Amikor újra a Windows (amit nem évente, hogy a számítógép friss) Mindig telepítse a hálózati kártya driver, mint a legelső dolog, majd töltsd le a friss sofőrök mert más hardver. Szóval, öt perc után telepített Windows Telepítettem a hálózati kártyát, és az újraindítás után, és húzza ki a Firefox észrevettem ezt a problémát. Így csak két dolgot ténylegesen telepített és futó (kívül, az OEM Windows install) volt, a hálózat és a Firefox. |
|
| |||
| |||
| Nos, ha evilfantasy nem akarja, hogy minden további hibaelhárítási javaslatokat, valaki más? Én továbbra is ezt a problémát. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Mi lehet a dolgokat. Letöltés HijackThis Itt Mentés HJTsetup.exe az asztalra. Kattintson duplán a HJTsetup.exe ikonra az asztalon. Alapértelmezés szerint ez telepítése C: \ Program Files \ megrabol Ezt. Folytatás gombra, hogy a beállító párbeszéd dobozok, amíg eljut a Select kiegészítés Feladatokhoz párbeszédet. Tegyen ellenőrzés létrehozása Desktop ikonra, majd ismét kattintson a Tovább gombra. Továbbra is követi a többi az instrukciókat is. A végső párbeszéd dobozban kattintson a Befejezés gombra, és elindítja megrabol Ezt. Kattintson a "Van egy olyan rendszert átvizsgálja és mentse a naplófájlt gomb". Ez scan, majd a napló megnyílik a Jegyzettömbben. Kattintson a jobb gombbal a notepad és a "selct all", majd ismét, és a "másolat" Illessze be a bejelentkezéshez a következő választ. Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogyan kell használni a számítógépet, és tudom, hogy milyen intézkedéseket fog okozni nekem, hogy a problémákat. Az aktív vírus / malware nem nagyon lassú a számítógépet le nagyon, akkor csak un szükséges programokat. Bár én távon mindkét típusú programok ütemezéséről, hetente egyszer. Hijackthis van a listámhoz programot használom, és elküldeni a listámhoz a hijackthis.de vonatkozó részletes bontás (ha nem használják az oldalon, én nagyon ajánljuk). Egyéb programok Spybot, Rootkit revealer (havonta), és a terhelés Sysinternals eszközök. Ráadásul, ha én vagyok az érzés különösen élénk, majd betölteni egy testreszabott Windows PE (live Windows CD-t) úgy tudom beolvasni a számítógépet a Windows loading. Hidd el, ha azt mondom, hogy ez nem egy malware / vírus probléma:) Semmi nem fut a számítógépen, hogy én nem vagyok tisztában. Én nem értem, hogy bajban van, és nem sajnálják, hogy "úgy érzik," a múlt Fórum. Csak, hogy én tényleg nem tudom, hogyan kell használni a számítógépet, és számoltam, amikor azt mondta: "Tudom, hogy nem egy vírus / malware [probléma]", hogy a hibaelhárítás téma lenne zárva. Sok ember van, hogy szükség van a kézi munka során a számítógépes problémák, csak nem egy közülük. Valóban, minden, amit keres, az egy pár hibaelhárítás ötleteket. Van egy hely, hogy az összes többi a kutatási lehet tenni velem. Edit: hozzáadásához, mit gondoltam korábban, amikor azt mondtam, hogy nem használ semmilyen biztonsági szoftver volt, hogy nincs semmi aktívan futó minden alkalommal (mint egy vírus szkenner automatikusan szkennelés downloads / emails / etc), de én van, hogy bizonyos programok futtatásához hetente. |
|
| |||
| |||
| Megértem, ha te is érkezik. Azt a fajta hívott ki a poszt # 6 úgyhogy gondoltam volna reagálni egy másik javaslat. Ha egy pillantást a víruskereső és kémprogram fórum látni fogja, tudom, valamit malware is. Egyes emberek azt gondolják, hogy nincs védelem rendben van. Én lefagyott mert nem bump posts csak azt nem vagyok biztos benne, mit kell tennem. |
|
| |||
| |||
| És én értem, ha te is érkezik, amikor azt mondod, hogy nem csak a bump posts mondják, hogy nem biztos benne, mit kell tenni, de hogy pontosan voltak annyira biztos? A javaslat csak akkor volt biztosított, amíg ebben a kérdésben az volt, hogy zárják ki a vírusok / kémprogramok (jó, hogy a tűzfal). Azt az ötletet, mint feliratú lehetetlen, és a javaslatokat megállt. Úgy tűnik, csak akkor adtam fel korán. Mint ellenőrzése malware volt az ACE-in-the-kalapot soha nem suggestion. De a rosszindulatú programok nem terjednek ki minden problémát. Ha már az ügyfél házában, ahol erre a problémára, amiben legalább nézd meg, hogy a TCP / IP beállításokat, vagy talán az ipconfig / all kimenetet. Vagy talán még a csatlakozási módszer (a Wireless Zero Config okozhat csökkent kapcsolatban időről-to-time, mivel megpróbál csatlakozni a helyi hálózatokon keresztül). De a végén a vonal javaslatot malware. Hidd el, vannak olyan emberek vannak, hogy tudják, hogyan használják a számítógépet. Vannak emberek, hogy nem kell védelmi szoftver. És nincs semmi baj ezekkel az emberekkel, hogy csak több knowledged körülbelül számítógépek, mint a nagyközönség számára. Amely egy másik kérdés az utolsó üzenetet, ahol azt mondta: "Egyes emberek azt gondolják, hogy nincs védelem rendben van.", Mint ezek az emberek bolondok. Legalábbis ez a hang kaptam ettől a mondatban. Nem minden népnek, hogy megtagadják védelem bolondok, biztos lehetsz benne, hogy csak a legtöbb embert. |