פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

בעיות חיבור

Reply

שרשרת כלים
Old 9 ספטמבר 2007, 19:18
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

אני נתקל בבעיה קלה עם חיבור האינטרנט שלי ואני רוצה לראות אם מישהו שם בחוץ יכול לספק כמה הצעות. הנה סיפור קצר: מאז התקנה מחדש של Windows XP Pro (נקי להתקין) אני כבר היו לי בעיות עם החיבור. המחשב נראה ירידה חיבור באקראי פעמים, נעילה לי את הגלישה עבור תקופות זמן קצר. כשאני ping 64.233.167.99 (google.com) ב-Windows, בדרך כלל, אני לא תעמוד שני מתוך ארבע פעמים. אם אני לאותת כי Ubuntu זה pings מושלם 30 + פעמים. אז זה מראה כי הוא איפשהו בתוך Windows היכן הבעיה נמצאת. זהו D-Link DWL-G510 לכוד עד WRT54G אלחוטי. אני חייב להוריד את מנהל ההתקן העדכני ביותר ואת תוכנית ההתקנה מ dlink.com, למעשה זה מה שאני שהורדת בפעם הקודמת אני מחדש התקנת את Windows והוא עובד בסדר גמור. אז בעצם, זה טרי התקן של Windows עם טריים של להתקין את התוכנה D-Link. זה צריך להפוך את הבעיה לפתרון בעיות די קל, אני מקווה. Imper
Old 9 ספטמבר 2007, 20:03
מנהל קבוצת

Default בעיות חיבור

פתרון בעיות

הדבר הראשון הוא בא המוח חומת האש?

האם ניסית את זה הופך מפעם לפעם לראות אם הוא עשוי להיות עברין. הזדמנות שווה, אני מניח.

Old 9 ספטמבר 2007, 20:17
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

Evilfantasy היי, תודה על תגובה.

למרות שאני לא להשתמש בכל סוג של תוכנת אבטחה, slows למטה את המחשב שלי יותר מדי. אז אין חומת אש (Windows Firewall הוא אישר כבוי), לא סורק וירוסים ולא תוכנות ריגול.

יש לך הצעות אחרות?
Old 9 ספטמבר 2007, 20:36
מנהל קבוצת

Default בעיות חיבור

פתרון בעיות אלו כוללים את פסיקת וירוס / תוכנה זדונית.

האם ניסית Avast! דף הבית בחינם? זה אור על משאבים. אני משתמש בו על ישן Win98 ולעולם לא יש לך בעיות ביצועים עם זה. ממוצע לעומת זאת עושה את זה לאט.

Old 9 ספטמבר 2007, 20:56
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

זה היה קורה מאז מיידיות אני מחדש של Windows, אז אני יודע שזה לא וירוס / תוכנה זדונית. בנוסף יש לי לעשות לעשות וירוס / תוכנה זדונית סריקה בלוח הזמנים פעם בשבוע, לא מוצאים שום דבר.

כשאני להתקין מחדש את Windows (שבו אני עושה בשנה כדי לשמור על המחשב טריים) אני תמיד להתקין את מנהל ההתקן של כרטיס רשת כמו עצם הדבר הראשון, ולאחר מכן להוריד את מנהלי ההתקנים של טרי חומרה אחרים. אז, חמש דקות אחרי התקנת את Windows התקנתי את כרטיס רשת, ואחרי יתכן ואיתחול ו-Firefox משיכת למעלה ראיתי את הבעיה. אז רק שני דברים באמת מותקן ולהפעיל (מחוץ OEM של Windows Install) הייתה רשת ו-Firefox.
Old 12th ספטמבר 2007, 22:22
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

ובכן, אם evilfantasy לא רוצה לתת יותר הצעות לפתרון בעיות, כל אחד אחר? אני עדיין נתקל בבעיה זו.
Old 12th ספטמבר 2007, 22:42
מנהל קבוצת

Default בעיות חיבור

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Imperdimper View Post
Evilfantasy היי, תודה על תגובה.

למרות שאני לא להשתמש בכל סוג של תוכנת אבטחה, slows למטה את המחשב שלי יותר מדי. אז אין חומת אש (Windows Firewall הוא אישר כבוי), לא סורק וירוסים ולא תוכנות ריגול.

יש לך הצעות אחרות?
אתה לבלבל לי. ראשית אתה אומר שאתה לא לרוץ כל כך אתה אומר שאתה עושה. מי זה?

אנחנו יכולים לקחת מקרוב נראה.

הורד HijackThis כאן
שמור HJTsetup.exe על שולחן העבודה שלך.
לחץ לחיצה כפולה על הסמל של HJTsetup.exe בשולחן העבודה שלך.
כברירת מחדל זה התקנה C: \ Program Files \ לחטוף זה.
לחץ על הבא כדי להמשיך את תוכנית ההתקנה של תיבות דו שיח, עד להגיע בחר תוספת משימות דיאלוג.
סמן על ידי צור שולחן העבודה סמל מכן לחץ שוב על הבא.
המשך כדי לבצע את שאר ההנחיות משם.
בשעה הסופי תיבת דיאלוג לחץ על סיום והיא תהיה ההשקה לחטוף זה.

לחץ על "האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן כפתור". זה יסרוק את יומן ולאחר מכן ייפתח בפנקס הרשימות.
נכון לחץ על פנקס רשימות 'ו "selct הכל" נכון לחץ שוב "העתק"
הדבק את היומן הבא שלך תגובה.

אין לך לחטוף תיקון זה שום דבר. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה.

Old 13 ספטמבר 2007, 00:52
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

אני יודע איך להשתמש במחשב שלי, ואני יודע מה הפעולות יגרום לי יש בעיות. פעיל וירוס / תוכנה זדונית לא באמת מטה את המחשב שלי איטי מאוד, הם פשוט לבטל תוכניות הצורך. למרות שאני עושה להפעיל את שני הסוגים של תוכניות לפי לוח זמנים, פעם בשבוע.

Hijackthis היא על רשימה של תוכניות שאני משתמש, ואני כדי לפרסם את רשימת hijackthis.de עבור פירוט מפורט (אם לא נעשה שימוש באותו אתר, אני מציע את זה מאוד). תוכניות אחרות הן Spybot, rootkit revealer (חודשי), וכן טעינת Sysinternals Tools. בנוסף, כאשר אני מרגיש עליז במיוחד, אני יהיה לטעון את מותאמת אישית של Windows PE (חי תקליטור Windows) אז אני יכול לסרוק את המחשב ללא טעינת Windows.

תאמין לי כשאני אומר כי לא מדובר malware / וירוס בעיה:) אין שום דבר לא פועל במחשב זה שאני לא מודע.

אני לא מתכוון להיות בעיות, ואני עושה את תהות 'מרגיש' האחרון של אותו פורום לפרסם. זה פשוט כי אני באמת יודע איך להשתמש במחשב שלי, כאשר אני הבנתי ו אמר: "אני יודע שזה לא וירוס / תוכנה זדונית [בעיה]" פתרון בעיות, כי הנושא יהיה סגור. ישנם הרבה אנשים שם בחוץ, שצריכות את היד שנערך כאשר עובדים על המחשב בעיות, אני פשוט לא אחד מהם.

באמת, כל מה שאני מחפש זה כמה רעיונות לפתרון בעיות. ברגע שיש לי מקום להתחיל, כל שאר המחקר יכול להתבצע על ידי לי.

עריכה: כדי להוסיף, מה שהתכוונתי קודם לכן כאשר אמרתי שאני לא משתמשים בכל תוכנת אבטחה היה כי אין לי שום דבר פעיל להופיע בכל עת (כמו וירוס סורק סריקה אוטומטית מוריד / דוא"ל / וכו '), אבל אני יש תוכניות מסוימות שאני מפעיל שבועי.
Old 13 ספטמבר 2007, 01:08
מנהל קבוצת

Default בעיות חיבור

אני מבין מהיכן אתה מגיע. אתה סוג של קרא לי החוצה לכתוב # 6 כך חשבתי הייתי מגיב עם הצעה אחרת. אם תסתכל על AntiVirus ו ריגול הפורום תראה, אני יודע משהו לגבי גם תוכנה זדונית. כמה אנשים חושבים הגנה לא תקינה.

הפסקתי להגיב כי אני לא חתחת הודעות רק כדי להגיד שאני לא בטוח מה לעשות.

Old 18 ספטמבר 2007, 12:58
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור

ואני מבין מהיכן אתה מגיע כאשר אתה אומר שאתה לא חתחת הודעות רק כדי להגיד שאתה לא בטוח מה לעשות, אבל איך בדיוק אתה כל כך בטוח בזה? רק בתנאי שיש לך הצעה עד נקודה זו היתה לפסול וירוסים / תוכנות ריגול (טוב, כי את חומת האש). אני שכותרתו הרעיון כפי אפשרי ואת הצעות עצר.

זה פשוט נראה כאילו אתה מיואש מוקדם. מחפש תוכנות זדוניות כמו שלך היה Ace-in-the-הכובע לא להיכשל ההצעה. תוכנות זדוניות אבל לא לכסות את כל הבעיות. אם היה לי הלכה לקוח של הבית, שם הם היו נתקל בבעיה זו אני רוצה לפחות לבדוק את הגדרות TCP / IP, או אולי את ipconfig / all הפלט. או אולי אפילו את שיטת החיבור (עבור Wireless Zero Config יכול לגרום ירד החיבור מפעם אל פעם, תוך שהיא מנסה להתחבר לרשתות אחרות המקומי). אבל את קו הסיום של ההצעה היה תוכנה זדונית.

תאמין לי, יש אנשים בחוץ כי יודע איך להשתמש במחשב שלהם. ישנם אנשים אשר אינם זקוקים להגנה על תוכנות. בנוסף, אין שום דבר לא בסדר עם אנשים אלה, הם פשוט יותר knowledged לגבי מחשבים יותר לקהל הרחב. אחרת, מה שמביא את הבעיה עם ההודעה האחרונה, שבו אמרת "יש אנשים חושבים הגנה לא תקינה.", כמו אלה אנשים טיפשים. לפחות זה יש לי את הטון מאותו משפט. אנשים לא כל כך טיפשים הם מסרבים הגנה, אני יכול להבטיח לך על זה, פשוט רוב האנשים.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בחיבור VPN - זה נתקע בכתובת אימות שם משתמש וסיסמא. ttoshiba מערכות ההפעלה Windows 0 7 יוני 2009 00:03
אין אפשרות להיפטר Malware - בעיות חיבור לאינטרנט joeshcosmo וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 17 19th מאי 2009 10:24
בעיות חיבור לאינטרנט אלחוטי עם המחשב shyguy רישות, מודמים & VoIP 2 11th מרץ 2009 10:31
בעיות חיבור לאינטרנט gusjenkins מערכות ההפעלה Windows 1 15 ספטמבר 2008 08:14
בעיות חיבור אלחוטי archaeoman רישות, מודמים & VoIP 4 11th דצמבר 2007 07:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.