![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu šiek tiek problema su mano interneto ryšį ir aš norėčiau pamatyti, jei kas nors ten galėtų teikti tam tikrus pasiūlymus. Štai trumpa istorija: Nuo naujo įdiegti Windows XP Pro (clean install) Turėjau problemų su mano klausimu. Kompiuteris atrodo lašas ryšys atsitiktinai kartų, fiksavimo iki mano Browse už trumpą laiką. When I ping 64.233.167.99 (google.com) Windows Aš paprastai neatitinka dviejų iš keturių kartų. If I ping kad Ubuntu jis puikiai ping 30 + kartų. Kad rodo, kad ji yra kažkur viduje, kai "Windows" problema. Tai D-Link DWL-G510 užsikabinęs iki WRT54g laidų. Turiu atsisiųsti naujausią tvarkyklę ir diegimo programą iš dlink.com, iš tikrųjų tai, ką atsisiuntė ankstesnį kartą aš iš naujo įdiegti Windows, ir ji veikė puikiai. Taigi, iš esmės, tai šviežiai įdiegti "Windows" su šviežiai įdiegti D-Link įranga. Tai turėtų trikčių problemą gana lengvai, aš tikiuosi. Imper |
|
| |||
| |||
| Trikčių ![]() Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, yra ugniasienė? Have you tried turning it off ir pamatysite, jeigu ji gali būti kaltininkas. Verta fotografiją manau. |
|
| |||
| |||
| Ei evilfantasy, ačiū už atsakymą. Nors nemanau, naudoti bet kokį programinės įrangos apsaugos rūšiuoti, lėtina mano kompiuterio per daug. Taigi ne ugniasienės (patvirtinta Windows ugniasienė išjungta), nėra virusų ir šnipinėjimo programų Nr. Any other suggestions? |
|
| |||
| |||
| Problemų sprendimas būtų įtraukti klausimai iš virusų / Malware. Have you tried Avast! Pagrindinis Free? Tai šviesos ištekliai. Aš naudoju jį senas Win98 ir niekada jokių problemų su jos efektyvumą. AVG kita vertus, ji lėtai žemyn. |
|
| |||
| |||
| Tai buvo daroma, nes kai aš iš naujo įdiegti "Windows", todėl žinau, tai ne virusas / Malware. Plius turiu tai padaryti virusas / kenkėjiškų programų skenavimas pagal grafiką kartą per savaitę, niekada nieko rasti. Kai man iš naujo įdiegti Windows (kuris man kasmet išsaugoti kompiuteryje šviežios) Aš visada įdiegti tinklo plokštę, kaip pats pirmas dalykas, tada atsisiųskite naują vairuotojų mano kiti įrangą. Taigi, po penkių minučių, aš įdiegtos "Windows" Aš įdiegta tinklo plokštę, ir po perkrovimo ir traukimas iki Firefox "Aš pastebėjau, ši problema. Taigi tik du dalykus tikrai įdiegta ir veikia (ne OEM Windows install) buvo tinklo ir Firefox. |
|
| |||
| |||
| Na, jei evilfantasy nenori pateikti jokių trikčių daugiau pasiūlymų, bet vienas kitam? Aš vis dar turite šią problemą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Galime arčiau. Parsisiųsti HijackThis Čia Prisiminti HJTsetup.exe darbalaukyje. Du kartus paspauskite ant HJTsetup.exe piktogramą darbalaukyje. Pagal nutylėjimą ji bus įdiegti į C: \ Program Files \ Hijack This. Tęsti spauskite Kitas įdiegimo dialogo dėžės, kol gausite į Atrinkti papildymas Uždaviniai dialogą. Įdėkite patikrina Sukurti piktogramą darbalaukyje spustelėkite Pirmyn kartą. Toliau sekti instrukcijas iš ten pailsėti. Baigiamajame dialogo lange spustelėkite Baigti ir ji pradės Hijack This. Paspauskite "Do scan sistemą ir išsaugokite failą mygtuką". Ji bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Notepad ir "selct visiems", spragtelėkite dešiniu klavišu ir vėl "kopija" Nukopijuokite Prisijungti kitą atsakymą. DON'T turėti Hijack Šis pakeitimas dar nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas. |
|
| |||
| |||
| Žinau, kaip naudotis kompiuteriu, ir aš žinau, kokių veiksmų, galinčių sukelti man kyla problemų. Aktyvūs virusas / Malware tikrai ne lėtas Mano kompiuteris nustatytas labai, jie tik ir reikalingas programas. Nors man paleisti tiek programų tipų grafiką, vieną kartą per savaitę. Hijackthis yra mano sąrašą programų, kurias aš naudoju, ir man po savo sąrašą hijackthis.de ir detali (jei nenaudojamas toje vietoje, aš labai rekomenduojame jį). Kitos programos Spybot, rootkit apreiškėjas (kas mėnesį), ir iš Sysinternals priemonės apkrova. Plius, kai aš jaučiuosi ypač judrus, I'll apkrova iki pritaikytus Windows PE (Live Windows CD), todėl galiu nuskaityti kompiuterį be pakrovimo Windows. Patikėkit manim, kai sakau, kad ji nėra kenkėjiškų programų / viruso problema:) Nėra nieko kompiuteryje paleista, kad aš ne apie. I don't mean būti problemų, ir aš apgailestauju "jaustis" tos paskutinės forumo posto. It's just that I really don't know how to use my kompiuterio, raštuotas, kai pasakė: "Aš žinau, tai ne virusas / Malware [problema], kad" Trikčių tema bus uždaryta. Yra daug žmonių, ten, kad reikia rankas rengiamas darbo kompiuteriu klausimais, aš tik ne vienas iš jų. Tikrai, all I'm looking for Troubleshooting yra keletas idėjų. Kai aš pradėti nuo visų mokslinių tyrimų poilsio gali padaryti mane. Edit: Jei norite pridėti, ką reiškia, kai anksčiau sakiau, kad aš nenaudoja jokių apsaugos programinę įrangą, kad aš neturiu nieko aktyviai veikia visą laiką (pavyzdžiui, antivirusinė programa automatiškai nuskaito Downloads / el / etc), bet aš jie turi tam tikras programas, kad galiu rodyti per savaitę. |
|
| |||
| |||
| Suprantu, kur esate, įvežamų iš. Jūs tarsi pakvietė mane į Post # 6 taigi aš maniau aš norėčiau atsakyti su kitu pasiūlymu. Pavartojus į virusų ir šnipinėjimo programų forumas ieškoti matysite aš žinau ką nors apie kenkėjiškų pat. Kai kurie žmonės galvoja jokios apsaugos yra OK. Aš nustoja reaguoti, nes aš ne guzas Žinutės tiesiog pasakyti, kad aš nesu tikras, ką daryti. |
|
| |||
| |||
| Ir aš suprantu, kur esate, įvežamų iš kai sakai, kad jums nereikia Bump pranešimų tiesiog pasakyti, jūs nežinote, ką daryti, bet kaip tiksliai jums buvo taip įsitikinę, kad? Tik pasiūlymas Jums buvo numatyta iki šiuo klausimu buvo atmesti virusai / spyware (gerai, kad ir firewall). Aš pažymėtas kaip neįmanoma ir pasiūlymai sustojo idėja. Jis tik atrodo jums paliko anksti. Kaip patikrinti, ar nėra kenkėjiškų programų buvo jūsų ACE-in-the-hat niekada nepavyks pasiūlymas. Tačiau kenkėjiškų neapima visų problemų. Jeigu aš nuėjo į kliento namus, kur jie buvo ši problema aš bent patikrinti savo nustatymus TCP / IP, arba gal ipconfig / all produkcija. O gal net ry būdą (Wireless Zero Config gali sukelti ryšio sumažėjo nuo laiko iki laiko, kol jis bando prisijungti prie kitų vietinių tinklų). Bet tavo pabaiga linijos pasiūlymas buvo žalinga programine įranga. Trust me, yra žmonių, ten, kad žino, kaip pasinaudoti savo kompiuteriu. Yra žmonių, kad nereikia apsaugos programinė įranga. Ir nėra nieko blogo, su šiais žmonėmis, jie tik daugiau knowledged apie kompiuterių, nei plačiajai visuomenei. Kuris iki kito su paskutiniais pranešimą, kuriame teigė: "Kai kurie žmonės mano, problema ne apsauga Gerai.", Kaip šie žmonės yra kvailas. Bent tai tonas aš iš šio sakinio. Ne visi žmonės, kurie atsisako apsauga kvailas, galiu Jus užtikrinti, kad, tik dauguma žmonių yra. |