![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir neliela problēma ar manu interneta pieslēgumu, un es gribētu redzēt, ja kāds, kas tur varētu sniegt dažus ieteikumus. Šeit ir īss stāsts: Tā atkārtoti instalējot Windows XP Pro (clean install) man bija problēmas ar savu pieslēgumu. Dators šķiet piliens pieslēgumu izlases reizes, bloķēšanas manu pārlūkošanas uz īsu laiku. Kad es ping 64.233.167.99 (google.com) Windows es parasti neizdodas divas no četrām reizes. Ja es ping, ka Ubuntu tas impulsus perfekti 30 + reizes. Lai parāda, ka ir kaut kur iekšā Windows, ja problēma ir. Tas D-Link DWL-G510 saliekts līdz WRT54G bezvadu. Man ir lejupielādēt jaunāko vadītāja un uzstādīšanas programmu no dlink.com, patiesībā tas ir tas, ko es lejupielādēt iepriekšējo reizi, kad es uzstādīt no jauna Windows un tā strādāja labi. Vārdu sakot, šis ir svaiga instalēt Windows ar svaigu instalēšanas D-Link programmatūru. Ka būtu problēmu novēršanas problēma diezgan viegli, es ceru. Imper |
|
| |||
| |||
| Traucējummeklēšana ![]() Pirmais, kas nāk prātā, ir Firewall? Vai esat mēģinājuši pagriežot to nost un redzot, ja tas var būt vaininieks. Worth shot I suppose. |
|
| |||
| |||
| Hey evilfantasy, paldies par atbildi. Lai gan es nedomāju izmantot jebkādas drošības programmatūru, palēlina manu datoru ir pārāk daudz. Līdz ar to nav ugunsmūris (apstiprināts Windows ugunsmūris ir izslēgts), nav vīrusu skeneris un nav spiegprogrammatūra. Any other suggestions? |
|
| |||
| |||
| Traucējummeklēšana ietver izslēdzot vīrusu / malware. Vai esat mēģinājuši Avast! Mājās bez maksas? Tas ir viegli resursus. I use to veco win98 un nekad nekādas veiktspējas problēmas ar to. AVG no otras puses, tas lēni to. |
|
| |||
| |||
| Tas ir noticis, jo instant I pārinstalēta Windows, tāpēc es zinu, tas nav virus / malware. Plus man do do virus / malware scan ar grafiku reizi nedēļā, nekad atrast neko. Kad es pārinstalēt Windows (kuras man katru gadu, lai saglabātu dators svaigi) Es vienmēr uzstādīt tīkla kartes draiveri, kā pati pirmā lieta, tad download svaigu draiveri savam datortehniku. Jā, piecas minūtes pēc Instalēju Windows Instalēju tīkla karti un pēc rebooting un vilkšana līdz Firefox pamanīju šo problēmu. Tā tikai divas lietas, kas faktiski uzstādīti un darbojas (ārpus OEM Windows install) bija tīklu un Firefox. |
|
| |||
| |||
| Nu, ja evilfantasy nevēlas sniegt vairāk traucējummeklēšanu ierosinājumus, kāds cits? Man joprojām ir šī problēma. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mēs varam tuvāk apskatīt. Download HijackThis Šeit Saglabāt HJTsetup.exe uz Jūsu rakstāmgalda. Dubultklikšķi uz HJTsetup.exe ikonas uz darbvirsmas. Pēc noklusējuma tas instalēt C: \ Program Files \ nolaupīt This. Turpināt noklikšķiniet Nākamā setup dialogam kastes kamēr nokļūt Izvēlēties Papildinājums Uzdevumi dialogu. Put pārbaude, ko Izveidot darbvirsmas ikonas, pēc tam noklikšķiniet uz Tālāk vēlreiz. Turpinās sekot pārējo liek no turienes. Pie gala dialoglogs noklikšķiniet uz Pabeigt un tā uzsāks nolaupīt This. Noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu poga". Tas scan un tad log atvērsies notepad. Right click notepad un "selct all" Right click atkal un "kopija" Ielīmēt log in nākamo atbildi. Jums nav nolaupīt Tas nosaka kaut ko vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. |
|
| |||
| |||
| Es zinu, kā izmantot savu datoru, un zinu, kāds ir pasākumiem, kas liks man ir problēmas. Aktīvā virus / malware nav īsti lēni mana datora paredz būtiski, tie ir tikai un vajadzīgo programmu. Kaut gan man palaist gan programmu veidiem ar grafiku, reizi nedēļā. HijackThis ir par manu programmu sarakstu, kas es izmantot, un es pēc mana saraksta hijackthis.de par sīku sadalījumu (ja jūs neesat izmantojis šo vietni, es ļoti ierosināt to). Citas programmas tiek Spybot, rootkit revealer (reizi mēnesī), un slodzi Sysinternals instrumentus. Plus, kad es jūtos īpaši Frisky, I'll slodze līdz pielāgotā Windows PE (live Windows CD), lai es varētu skenēt datoru bez slodzes Windows. Trust mani, kad es saku, ka tas nav malware / vīrusu problēma:) Nav nekas darboties ar šo datoru, man nav zināms. Es nedomāju būt nepatikšanas, un es to nožēloju "sajust" un pēdējā forum post. Tas ir tikai tas, ka es tiešām zina, kā izmantot savu datoru, un sapratu, kad es teicu: "Es zinu, tas nav virus / malware [problēma]", kas traucējummeklēšanu tēma tiks slēgta. Ir daudzi cilvēki, kas tur, kam nepieciešams viņu rokas, strādājot ar datoru jautājumos, es esmu vienkārši nav viena no tām. Patiesībā es meklēju, ir pāris problēmu novēršanas idejas. Kad man ir vieta, kur sākt visu pārējo pētniecību var izdarīt ar mani. Edit: Lai pievienotu, ko es gribēju agrāk, kad es teicu, ka es neizmanto nekādus drošības programmatūru, bija tas, ka man nav kaut kas aktīvi darbojas visu laiku (piemēram, vīrusu skeneris automātiski skenēšanu downloads / vēstules / etc), bet es do ir noteiktas programmas, kuras var palaist nedēļā. |
|
| |||
| |||
| Es saprotu, kur jums nāk no. Jūs veida sauc me out in # 6 pastu tāpēc es domāju, ka es varētu atbildēt ar citu ieteikumu. Ja Jūs lietojat ielūkojos antivīrusu un spiegprogrammatūru forumā Jūs redzēsiet es kaut ko zina par malware arī. Daži cilvēki domā, nekādu aizsardzību ir OK. Es pārtraucu reaģēt, jo man nav talants amata tikai, ka es neesmu pārliecināts ko darīt. |
|
| |||
| |||
| Un es saprotu, kur jums nāk no brīža, kad jūs sakāt, ka jums nav sasist amata tikai teikt neesat pārliecināts, kā rīkoties, bet cik tieši tika esat tik pārliecināts, ka? Tikai ieteikums jums bija iesniegušas līdz šo punktu izslēgt vīrusiem / spyware (labi, ka un firewall). Es ar nosaukumu ideja kā neiespējamu, un ierosinājumus pārtraukta. Tā tikai šķiet, tāpat kā jūs pametusi agri. Tāpat kā pārbaudīšanu malware bija jūsu ace-in-hat nekad nepilda ieteikumu. Bet malware neaptver visas problēmas. Ja es būtu devusies uz klienta māju, kur tie, kam šī problēma es gribētu vismaz pārbaudīt savu TCP / IP uzstādījumus, vai varbūt ipconfig / all produkciju. Vai varbūt pat savienojuma metodi (Wireless Zero Config var izraisīt samazinājās sakarā laiku pa laikam, jo mēģina izveidot savienojumu ar citu vietējo tīklu). Bet jūsu beigām līniju ierosinājums bija malware. Ticiet man, ir cilvēki, kas tur, ka zina, kā izmantot savu datoru. Ir cilvēki, kuriem nav nepieciešama aizsardzība programmatūru. Un nekas nav kārtībā ar šiem cilvēkiem, viņi vienkārši vairāk knowledged par datoriem nevis plašai sabiedrībai. Kas nes vēl vienu problēmu ar pēdējo ziņojumu, kur jums teica: "Daži domā, ka nekādu aizsardzību ir OK.", Kā šie cilvēki ir fools. Vismaz to, ka ir tonis es saņēmu no šis teikums. Ne visiem cilvēkiem, kas atsakās aizsardzības fools, es varu jums, ka tāpat lielākā daļa cilvēku ir. |
![]() |
|
| Bookmarks |